ZARA: Ovo je obuća koju obožavamo ovog ljeta

0

Ljeto i obuća? Oh, baš divno i baš sjajno, jer uglavnom nosimo otvorenu obuću. Shodno tome, ZARA nas je obradovala ultra modernim i upečatljivim modelima obuće, a koje ćemo veoma rado uvrstiti u svoj stajling tokom ovog ljeta.

Cipele s otvorenom petom


Ljeto je, toplo je, a ipak bi trebalo da se pojavimo u određenim prilikama elegantno obučene što, samim tim, obično podrazumijeva i elegantne modele obuće, u prvom redu štikle. I, šta uraditi? ZARA ima odgovor: štikle s otvorenom petom odlična su opcija za gotovo sve prilike. Detalj od cirkona čini ih još upečatljivijima, a dolaze nam u četiri prekrasne boje (jedna od njih je i boja kože).

Ravne papuče na vezivanje


Ukoliko volite ravnu obuću, onda ste sigurno upoznate sa terminom “apostolke”. Da, riječ je o ravnim papučama koje se obično vezuju, a upravo takve su i ove ZARA papuče. Možete ih dodati bilo kojem komadu garderobe ili stajlingu i one će odraditi fantastičan posao.

Espadrile sa životinjskim dezenom


Veoma udobne i poželjne tokom ljetne sezone, espadrile ćemo veoma rado uvrstiti u svakodnevni stajling i ovog ljeta, a ovaj model sa diskretnim životinjskim uzorkom svakako je vrijedan naše pažnje. Zašto? Iz jednostavnog razloga što nam svakodnevni stajling može učiniti modernijim i upečatljivijim.

Bijele papuče s štiklom i lancem


Bijela je jedna od najpopularnijih boja tokom ljetne sezone pa zašto je onda ne uvrstiti u stajling na sve moguće načine? Shodno tome, ove fantastične bijele papuče sa štiklom, a koje su ukrašene lancem na prednjem dijelu, jednostavno odišu glamurom i sigurno će se fenomenalno uklopiti sa ljetnim haljinama i pantalonama.

Sandale s kaišićima


Ovdje nema neke pretjerano velike filozofije: sandale sa dva kaišića – jedan oko gležnja i jedan na gazištu, ispod ili iznad prstiju (u zavisnosti s koje strane gledate) – apsolutni su hit tokom ljetnje sezone. Ove iz ZARA ponude su tako nježne i privlačne, a tako dobro će se uklopiti u gotovo pa svaki stajling.

Baletanke


Iako su one uvijek poželjne tokom proljetne i jesenje sezone, baletanke nosimo i tokom ljeta. Naravno, neke žene ih nikada ne nose i njih nećemo ni ubjeđivati da to počnu – kada nešto ne volite, onda jednostavno ne volite. Ipak, ako ih volite, ovog ljeta možete birati ZARA baletanke koje nam dolaze u nekoliko boja, a od kojih nam se žuta izdvojila kao najupečatljivija.

Papuče s blok petom


Bile jednom jedne papuče. I, onda im je dodana blok peta. Taaa daaaaa! Šta dobismo? Super moderne i popularne papuče sa blok petom, dostupne u više intenzivnih boja, a koje su odlične u svim prilikama (dobro, možda ih nećemo nositi na vjenčanje najbolje prijateljice, ali u svim drugim prilikama hoćemo).

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info