15 elegantnih ljetnih kombinacija za sve prilike

0

Postoje određene prilike u kojima je i više nego poželjno da izgledamo elegantno, ali istovremeno i moderno. Često je potrebno uskladiti male detalje kako bi kombinacija bila što funkcionalnija, udobnija, modernija, ali i elegantna. Sljedećih petnaest primjera mogu vam poslužiti u te svrhe.

Maksi haljina


Sama po sebi veoma moderna i privlačna, maksi haljina je i elegantni komad garderobe koji, u zavisnosti od modela, možete nositi u svim prilikama. Tokom ljetne sezone, jedan od najpopularnijih modela maksi haljine je haljina na preklop, a koja je pravi blagoslov za nešto niže dame, jer vam može pomoći da na tako jednostavan način dodate par centimetara svojoj silueti.

Elegantni mornarski stil


Trendovi su prolazni i stvar su trenutka, to nam je već odavno poznato. Međutim, određeni trendovi se znaju i često zadržati i biti popularni gotovo svake sezone, a takva je stvar i sa mornarskim stilom. Svakog ljeta, ovaj jednostavni, ali veoma upečatljivi stil izbija u vrh popularnosti, a možete ga u svoj stajling uvrstiti na mnogobrojne načine. Bijele farmerice i košulja ukrašena plavim i bijelim vertikalnim prugama samo je jedan od načina na koje to možete uraditi.

Suknja olovka kroja


Kada je u pitanju elegancija, suknja olovka kroja može vam pomoći da to postignete, jer je upravo ona najelegantnija suknja na svijetu. Jedan je od osnovnih komada garderobe poslovnog dres koda, ali ovu suknju možete nositi u svim prilikama. Veoma je jednostavna za kombinovanje pa joj možete dodati bluze, majice ili košulje. Obuća sa životinjskim dezenom samo će doprinijeti elegantnom i modernom stajlingu.

Haljina na kopčanje


Haljine su veoma ženstvene i sigurno ne propuštamo priliku da ih nosimo, bilo kada i u bilo kojoj situaciji. Ovdje postoji tako mnogo opcija, a elegantna midi haljina na kopčanje učiniće da se osjećate veoma ženstveno i privlačno te da izgledate spektakularno, u bilo kojoj prilici.

Crno i bijelo


Staro, nepisano pravilo: kada ne znate šta da obučete, kombinujete crne i bijele komade garderobe. Ovo je tako jednostavna, a opet veoma upečatljiva kombinacija, posebno što su crne pantalone ukrašene bijelim linijama koje stvaraju moderni karirani uzorak, a bijela bluza ovdje dolazi kao šlag na tortu. Kako nikada nije sve “crno ili bijelo”, tako ćete unijeti dodatnu svježinu i dobiti upečatljiviji stajling kada ovoj kombinaciji dodate obuću ili asesoare vatrenih nijansi, a u prvom redu crvene.

Suknja od tila


Suknje od tila su kao stvorene za ljetnu sezonu, bez obzira na to što ih mnoge žene nose uglavnom tokom sezone praznika. Lagani, lepršavi materijal učiniće da vam uvijek bude ugodno tokom ljetne sezone, a ukoliko birate bijelu suknju od tila, veoma lako ćete je iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, bez obzira na to koje su boje – bijela je neutralna i fantastično se slaže sa svim drugim bojama.

Čipka u boji


Nježna i privlačna, čipka je materijal koji će učiniti da vaša svakodnevna kombinacija izgleda veoma moderno i upečatljivo, bez obzira da li se radi o komadu garderobe koji je u potpunosti skrojen od čipke ili onome kod kojeg je ona samo ukrasni detalj. A, ukoliko vam je cilj da budete primijećene u svakoj situaciji, haljina od crvene čipke jedna je od najboljih opcija da to postignete. Elegantna i upečatljiva, sigurno će učiniti da se svi za vama okreću, iz najboljih mogućih razloga.

Cigaret pantalone


Tako jednostavne, a opet tako praktične, funkcionalne i elegantne. Zaista, cigaret pantalone komad su garderobe koji možete nositi u svim prilikama, postoji model koji odgovara svakoj figuri, a nose ih žene svih generacija. Odličan su izbor kada vam je cilj da izgledate elegantno i moderno, a i jedan su od najboljih izbora kada su u pitanju poslovne prilike. Idealne su za kombinovanje sa raznim modelima košulja i bluza, a možete ih pronaći u svim bojama.

Suknja sa visokim strukom


Ona je zaista jedan od najljepših i najpoželjnijih modela suknji, jer (osim što svima stoji kao salivena) pomaže vam da na najelegantniji mogući način prikrijete i male nedostatke odnosno problematično područje (čitajte: stomak), ukoliko vam je taj dio tijela problematičan. Veće butine? Nema problema – duža i šira suknja sa visokim strukom je kao stvorena za vas. Možete je nositi baš u svim situacijama (od poslovnih prilika do roditeljskog sastanka), a može vam pomoći i da postignete upečatljiv i elegantan stajling.

Crne pantalone


Crne pantalone komad su garderobe koji svaka žena jednostavno mora imati u svom ormaru. To ne treba da vas čudi, jer ih možete kombinovati uz gotovo sve druge komade garderobe, a da ne govorimo koliko su one zgodne za postizanje elegantnog stajlinga. Što se tiče kombinovanja, crne pantalone idealne su i za kombinovanje sa dezeniranim komadima garderobe, a što vam pomaže da izgledate veoma moderno te da izbjegnete monoton i neupečatljiv stil.

Haljina od lana


Lan je veoma lagan i prozračan te je jedan od onih materijala koji je tako poželjan tokom ljetne sezone. Možete pronaći razne komade garderobe od lana (pantalone, košulje, bluze, šorceve…), a nama je najzanimljivija haljina od ovog materijala koja vam, u zavisnosti od modela, pomaže da dobijete veoma moderan, privlačan i elegantan stajling.

Jednostavno elegantno


Kao što već rekosmo, suknja olovka kroja najelegantnija je suknja na svijetu i zaista ne postoji prilika u kojoj ne možete da je nosite. Ukoliko vam je cilj da dobijete jednostavnu, ali opet i veoma upečatljivu, elegantnu i privlačnu kombinaciju, suknju olovka kroja od čipke možete kombinovati sa najobičnijom majicom, a i dalje ćete izgledati fantastično.

Savršena kombinacija


Tako jednostavno, a tako savršeno! Klasična bijela košulja komad je garderobe koji ima gotovo svaka žena u svom ormaru, a vanvremenski je trend koji se može nositi u svim prilikama i kombinovati sa tako mnogo komada garderobe. Jedan od njih je i suknja A kroja, koja je moderni retro komad garderobe, a koja je sama po sebi veoma upečatljiva. Kombinujte je sa bijelom košuljom i sandalama i dobijate savršeno elegantnu ljetnu kombinaciju.

Midi haljina


Midi haljine veoma su poželjne tokom ljetne sezone, a njihova dužina dozvoljava vam da ih nosite u mnogobrojnim prilikama. Naravno, ovdje je potrebno obratiti pažnju i na gornji dio pa, ukoliko birate midi haljinu na preklop, dubinu dekoltea možete same podešavati. Kako bi stajling bio elegantan, potrebno je da dekolte bude diskretniji, a ukoliko ipak birate nešto dublji dekolte, poželjno je da dodate nešto “masivniju” ogrlicu.

Elegantni boho


Iako je boho stil veoma opušten i ležeran, čak i određeni komadi garderobe u ovom stilu mogu vam pomoći da postignete elegantan i upečatljiv stajling. Jedan od njih su bijele pantalone od lana, u karakterističnom boho stilu, koje možete kombinovati sa košuljom na pruge. Da dobijete mladalačkiji, ali i dalje elegantan stajling, košulju možete vezati u nonšalantni čvor ili mašnu u donjem dijelu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info