Ribe: Mjesečni horoskop za AVGUST 2021. godine

0

Posao. Prvu polovinu avgusta ćete najbolje iskoristiti ukoliko pobjegnete od svega i svih na odmor. Ukoliko niste u prilici, spremite se na more obaveza, na zategnute odnose sa kolegama i saradnicima, na vrlo nelojalnu konkurenciju i na to da će se od vas očekivati da “peglate” ono što su drugi zabrljali i pokvarili.

Kao i kada su emocije u pitanju, ne donosite ishitrene poslovne odluke, koliko god vam u nekim momentima bilo teško i koliko god vas svi nervirali i opterećivali. Izgurajte, pokažite šta znate i umijete.

Ljubav. Prva polovina avgusta je za zauzete Ribe dosta problematična, jer ćete kao tortu slagati raspoloženje prema partneru – ljutnja, lijepo, sumnja, uživanje, zabrinutost. Međutim, nažalost, negativnosti će preovlađivati, naročito ukoliko ste u fazi da sumnjate u partnerove postupke i riječi.

Pokušajte da ne pumpate svoje strahove i ljubomoru, a istovremeno trudite se da vi budete otvoreni i iskreni prema osobi koju volite i da ne krijete stvari od nje. U prvoj polovini avgusta nemojte donositi prenagljene odluke kada su vaša partnerstva u pitanju.

Takođe, u danima punog Mjeseca pokušajte da sačuvate svoj unutrašnji mir. Ovo nije jednostavan period za vas, ali sa nešto više volje i strpljenja – prevazići će se.

Slobodne Ribe, i te kako će se udvarači vrtiti oko vas. Biće tu i onih koji žele sa vama tajnu priču i avanturu, biće onih koji obećavaju kule i gradove, a biće i onih oko kojih se vrijedi potruditi. Birajte sami.

Zdravlje. Prva polovina mjeseca je i mentalno i fizički opterećujuća po vas. Pokušajte da u svakom danu pronađete dovoljno prostora za sebe, za svoj odmor i za opuštanje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info