Ovan: Mjesečni horoskop za AVGUST 2021. godine

0

Posao. Prvi dani avgusta mogu krenuti dosta turbulentno i napeto, nervoza će biti pojačana u poslovnom segmentu, a i odnosi sa saradnicima i šefovima zategnuti. Nakon toga ulazite u bolju fazu, koja će se prilično odraziti kroz polje finansija, ali ne očekujte da ćete imati opuštenciju i mirno more.

Naprotiv, vaši napori će biti pojačani, a obaveze će oduzimati veliki dio vašeg vremena. Nova poslovna partnerstva ili obnavljanje saradnji stoje u drugom dijelu mjeseca. Finansijski ćete proći bolje nego u julu.

Ljubav. Iako ćete i partner i vi biti dosta okupirani poslom, obavezama, petljanjem sa svakodnevnicom i sa problemima, ipak će drugi dio avgusta donijeti opušteniju i lepršaviju energiju između vas. Baš posljednjih desetak dana avgusta mogu izuzetno pozitivno uticati na vas dvoje, više ćete izlaziti, družiti se sa zajedničkim prijateljima, uživati.

Napomena za pojedine Ovnove – postoji mogućnost kontakta, flerta pa čak i ulaska u tajnu emotivnu priču sa osobom (najvjerovatnije) preko poslovnog segmenta. To bi vam moglo donijeti probleme već tokom septembra.

Slobodni Ovnovi, poznantstvo sa nekim početkom avgusta (ili čak krajem jula mjeseca) može da se razvija lagano u zanimljivom pravcu i ulasku u vezu u drugom dijelu mjeseca.

Druga mogućnost jeste da baš u tom drugom dijelu avgusta obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti ili produbite komunikaciju sa osobom koja je već neko vrijeme u vašoj blizini.

Zdravlje. Ovnovi bi trebalo da prilično obrate pažnju na stanje svog organizma. Pokušajte da promijenite nešto u svojim navikama, naročito po pitanju ishrane. Mogući su sitni, ali učestali zdravstveni problemi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info