Blizanci: Mjesečni horoskop za AVGUST 2021. godine

0

Posao. Tokom prvog dijela avgusta biće dosta napornih momenata vezanih za poslovni segment. Teško se dogovarate sa saradnicima i poslovnim partnerima, a promjena u posljednjem trenutku će biti na svakom koraku. Dosta toga ćete morati da radite ponovo ili da odložite za neko bolje vrijeme.

Međutim, prelaskom u drugi dio mjeseca prvo dolazi do poboljšanja na polju finansija, a i vi ćete biti bolje organizovani i fokusirani. Dobar je period za početke novih poslovnih saradnji ili za obnovu važnih kontakata.

Ljubav. Komunikacija i dogovori sa partnerom će predstavljati najveći kamen spoticanja za zauzete Blizance. Aspekti pod kojima ulazite u avgust ne obećavaju lako sporazumijevanje i brzo rješavanje zajedničkih pitanja i nedoumica, naprotiv.

Vaša će komunikacija i razmišljanje biti obojeni tvrdoglavošću, dok će kod voljene osobe postojati stav: “Ja znam najbolje i šta ti tu meni sada soliš pamet?”. Naravno, ova kombinacija uticaće da sve oko čega trebate da se dogovorite – ide na najkomplikovaniji način.

Takođe, vi ćete više željeti da se posvetite domu, da se možda bacite na neko renoviranje i sređivanje, a voljena osoba će više biti zainteresovana da cunja i lunja i neće vas podržavati u vašim zamislima. U drugom dijelu mjeseca će ipak dolaziti lakše do kompromisa, slijede vam opušteniji i lagodniji zajednički momenti.

Slobodni Blizanci, taj drugi dio avgusta je odličan za početak vrlo slatke i zanimljive ljubavne priče.

Zdravlje. Nešto pojačana nervoza u prvom dijelu mjeseca. Moguće su i sitnije zdravstvene tegobe, prolaznog karaktera. Drugi dio avgusta donosi zdravstvene povoljnosti i to da se dobro osjećate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info