Bik: Mjesečni horoskop za AVGUST 2021. godine

0

Posao. Prva dekada avgusta donosi nerazumijevanje sa šefovima, nervozu u kontaktu sa saradnicima i mnogobrojne promjene koje vam baš i neće prijati. Sličan tip nervoze biće prisutan i u danima oko punog Mjeseca.

Neki Bikovi mogu odlučiti da u ovim periodima prekinu sa poslom u kojem su ili da dođe do dubljeg razmimoilaženja sa saradnicima. Ostatak avgusta je korektan, pogotovo ako imate namjeru da pokrenete nešto novo. Moguće su promjene i pojačanje finansija u drugom dijelu mjeseca.

Ljubav. Bikovi koji su u braku ili koji žive sa partnerom mogu u prvim danima avgusta osjećati povišenu negativnu energiju i sklonost ka raspravama. Takođe, period oko punog Mjeseca (otprilike od 16.08.-23.08.) može donijeti još jedan talas problema i to najprije zbog obostrane tvrdoglavosti i nedokazanosti.

Ostatak mjeseca nije nimalo loš po vas dvoje, a ako ne živite sa voljenom osobom, ove ćete negativne periode mnogo lakše prebroditi (možete eventualno imati problem sa nekim od članova familije).

Trudite se da se usmjerite na ono što je pozitivno u vašem odnosu, jer imate dosta prilika da uljepšate i stabilizujete svoju vezu.

Slobodni Bikovi, tranzit Venere i Marsa kroz vaše polje ljubavi i zabave djelovaće vrlo podsticajno na vas. Dobićete želju da se više družite, izlazite, a već od početka mjeseca počeće da se pojavljuju i prve zanimljive ljubavne šanse i kontakti sa osobama koje vas mogu zaintrigirati.

Zdravlje. Nećete se osjećati loše, ali možete imati manjih smetnji, naročito onih koje se vezuju za stomak, alergije ili oscilacije pritiska. Stabilizacija je u drugom dijelu mjeseca kada ste opušteniji i manje nervozni.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info