ZARA kolekcija za sezonu Ljeto 2021. 

0

Najpopularniji španski modni brend, ZARA, pobrinuo se da i ove ljetne sezone imamo veoma moderan, privlačan i upečatljiv stajling, a mali dio kolekcije za sezonu Ljeto 2021. pogledajte u galeriji ispod.

Prava ljetna haljina


Ukoliko bismo morale da biramo samo jednu haljinu ovog ljeta, onda bi to sigurno bila ova. Zašto? Dezen, kroj, materijal, tekstura – apsolutno sve zadovoljava zahtjeve najtoplijeg godišnjeg doba, a ovo je haljina koju ćemo veoma rado nositi u svim prilikama.

Retro je hit


Jeste, obično smo navikle na zvoncare ili plisirane suknje da budu vodeći retro komadi tokom određene sezone, a ovog ljeta to će biti i razni modeli bluza koji su ukrašeni fantastičnim dezenima koji neodoljivo podsjećaju na one iz sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Jakna za sve prilike


Nije baš da ćemo je nositi često, ali u slučaju da nam bude potrebna neka vrsta jakne tokom ljeta, veoma rado ćemo se okrenuti bijelom blejzeru. Zašto? Iz jednostavnog razloga što ga možemo kombinovati sa svim drugim komadima garderobe, ali nositi i tokom jeseni i proljeća.

Neizbježna košulja


Košulja je uvijek poželjan komad garderobe, a to nije izuzetak ni tokom ljeta. Međutim, tokom ljetne sezone najčešće biramo košulje od lana, jer su nam one najudobnije. Upravo takva je i ova ZARA košulja, a koju možete veoma dobro iskombinovati sa svim drugim komadima garderobe.

Papuče


Da, sezona ljetne obuće je ono što zaista volimo, a tokom nje možemo nositi i mnogobrojne modele papuča i sandala. Ovog ljeta, to će biti i ove fantastične ZARA papuče sa blok petom – udobne i moderne, veoma lako ih možete uklopiti gotovo u bilo koji stajling.

Mornarski stil


Kako nam stigne ljeto tako se i veoma rado vratimo omiljenom ljetnjem trendu, a to su pruge. Međutim, to nije jedini ljetni trend koji volimo – košulja haljina još je jedan, a kada spojimo dva pomenuta trenda dobijemo fantastični mornarski stil koji je ultra popularan i idealan za vrele ljetne dane.

Omiljeni kombinezon


Udobnost ovog komada garderobe veoma teško se može porediti ili mjeriti sa bilo čim drugim pa ga sigurno nećemo zaobići ni ovog ljeta. Međutim, ono što nas je dodatno oduševilo jeste ovaj ZARA kombinezon sa tankim bretelama i širokim nogavicama – idealna ljetna kombinacija.

Šorc sa visokim strukom


Šorc je komad garderobe koji volite ili ne, a ako spadate u ovu prvu grupu, odlična opcija za vas je i šorc sa visokim strukom, posebno ako ste nešto niži. Pored toga, ovaj model šorca može vam pomoći i da izgledate malo vitkije, a veoma dobro ga možete iskombinovati sa raznim modelima majica, bluza i košulja kao i sa espadrilama, papučama ili sandalama.

Uvijek popularna suknja


Ona je na tronu popularnosti sada već više sezona i sasvim je očigledno kako s njega neće silaziti još dugo. Omiljenu plisirku nosićemo i ovog ljeta, a ova nježna i blaga nijansa blijede breskve sasvim sigurno će se savršeno uklopiti u vaš stajling ove ljetne sezone.

Upečatljiva haljina


Ukoliko vam je cilj da imate veoma upečatljivo modno izdanje tokom ovog ljeta (a kome nije?), ovo je must have haljina! Visoko podignut struk idealan je za gotovo sve tipove figure (pomaže da vizuelno izgledate više i vitkije), a dezen sam po sebi odmah privlači pažnju. Ovo nam je jedna od najomiljenijih haljina iz ljetnje kolekcije.

Raskošna bluza


Karneri su već odavno zaduženi da vaš stajling učine raskošnijim, bez obzira na to na kojem komadu garderobe se nalaze. Tako je i ovog ljeta pa je ova fantastična bluza sa karnerima jedna od fantastičnih opcija za sve prilike (dostupna je u više boja, ali je ova svakako najupečatljivija).

Pantalone od lana


Lan je jedan od najpopularnijih materijala tokom ljetne sezone pa čak iako se lako gužva, sigurno nećemo propustiti priliku da ga uvrstimo na neki način u svoj stajling, jer je nevjerovatno udoban. Pantalone od lana samo su jedan od načina na koje ovaj udobni materijal možete nositi ovog ljeta.

Sasvim obična majica


Da, ovo jeste sasvim obična majica, a koja je i jedna od najpopularnijih tokom ljetne sezone. Doduše, obično je riječ o modelu sa okruglim izrezom, a ovo je verzija sa dubokim V izrezom – jednako je dobro možete kombinovati sa raznim modelima suknji i pantalona, a pruge su ono što joj daje posebnu draž, ali i popularnost.

Košulja haljina


Jedan od najpopularnijih modela haljina tokom toplih dana svakako je košulja haljina. Zapravo, možemo reći i kako je ovdje riječ o nešto dužoj košulji, ali je ipak u pitanju haljina koju možete nositi u svim prilikama.

Uske farmerice


Farmerice nosimo tokom svih sezona, a nećemo ih zaobići ni tokom ljeta, posebno kada su u pitanju ljetnje večeri. Nešto uži modeli i dalje su u vrhu popularnosti, posebno oni koji naginju ka nešto tamnijim bojama – mogu vam pomoći da izgledate vitkije, a odlično se mogu iskombinovati sa sandalama i raznim modelima majica, bluza i košulja.

Suknja olovka kroja


Odavno je već poznato kako je ovo najelegantnija suknja na svijetu, ali je ujedno i jedna od najpopularnijih. A s obzirom na to da je ljetnja sezona, ZARA nas je obradovala ovom suknjom olovka kroja sa izrezom i fantastičnim ljetnjim dezenom. Lako ćete je uklopiti sa mnogobrojim komadima garderobe, samo je poželjno da budu jednobojni, pošto je suknja već dezenirana.

Mala bijela haljina


Pravi pandan maloj crnoj haljini, mala bijela haljina idealna je za vrele ljetnje dane, a posebno ovaj model sa tankim bretelama. Odlično je možete stilizovati, mada vam je potrebno svega par asesoara da biste dobile fantastično modno izdanje.

Kilote


Pantalone ćemo nositi i tokom ljeta, naravno, samo ćemo se pobrinuti da to budu udobni modeli koji su skrojeni od materijala koji su poželjni za toplo vrijeme. Kilote su jedna od najboljih opcija tokom ljeta, jer su veoma udobne, a idealne za sve prilike.

Bijele farmerice


Kao što već rekosmo, farmerice nosimo tokom svih sezona, a bijele su apsolutno jedan od najpopularnijih komada tokom ljeta. Ovdje postoje zaista mnogobrojne opcije, a vi birajte one koje nabolje odgovaraju vašim preferencijama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info