ZARA kolekcija kupaćih kostima za Ljeto 2021.

0

Ljeto, more, plaža… Ah, koja divota! Ali, da bismo imale veoma moderan stajling i na plaži pobrinuo se omiljeni španski brend ZARA. U nastavku pogledajte mali dio kolekcije kupaćih kostima za ovo ljeto.

Savršen dekolte


Ovo je jedan od onih kupaćih kostima koji je idealan za žene sa nešto manjim grudima. Zašto? Jednostavno iz razloga što njegov duboki dekolte može stvoriti iluziju većih grudi, a to vam svakako i jeste cilj. S druge strane, ne preporučuje se ženama sa većim grudima.

Optička varka


Da, ponekad je veoma poželjna, a posebno kada je riječ o kupaćim kostimima. Naime, upravo ovi modeli kupaćih kostima, sa zanimljivim printom, mogu vam pomoći da viuzelno izgledate vitkije, jer se pažnja posmatrača ne zadržava na jednom mjestu.

Popularni dezen


Rebrasti dezen možete, unazad par sezona, pronaći na mnogobrojnim komadima garderobe. Riječ je o veoma popularnom i modernom dezenu, a ovog ljeta našao je put i do kupaćih kostima.

Sasvim običan kupaći kostim


Da, ponekad je potrebno izabrati baš takav! Jer, već znamo da nam odlično stoji, već znamo da neće biti nekih velikih iznenađenja i već znamo da jedan takav možemo uvijek nositi. Pa, što da ne? Ukoliko birate crni, klasični kupaći kostim, veoma lako ga možete stilizovati prilikom posjete plažnom baru, a sam kostim može vam pomoći da izgledate vitkije.

Uočljivo i upečatljivo


Cvjetni dezen popularan je tokom svih sezona pa ni ljeto nije izuzetak. A, za veoma upečatljiv stajling, kada su u pitanju kupaći kositmi, možete birati ovaj ZARA kostim sa cvjetnim dezenom na narandžastoj podlozi. Sam dezen veoma je upečatljiv, ali i kroj te su garancija da ćete uvijek biti primijećeni.

Na jedno rame


Moramo priznati kako ovo veoma dobro izgleda, ali nismo baš sigurne kako funkcioniše u praksi. U svakom slučaju, ukoliko imate veće poprsje, bilo bi mudro da ovaj stil ipak zaobiđete, čisto kako bi sve ostalo na svom mjestu.

Popularna boja


Ove ljetne sezone u prvom planu su upečatljive boje, a najčešće je riječ o nijansama ljubičaste (lavanda), narandžaste (mandarina), zelene (proljetna zelena), crvene (boja korala) i ružičaste (svijetla fuksija). Upravo u zadnjoj nijansi nam je i ovaj kupaći kostim, a koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim (što zbog boje, što zbog kroja).

Fantastična asimetrija


Veoma zanimljiv model, idealan za sve dame. Dekolte je asimetričan, a i sam model kostima je takav. Boja nam se baš dopada (kad ste zadnji put nosile maslinastu?), a odlično će izgledati kada se stvori kontrast sa preplanulom kožom.

Preklop


Komadi garderobe na preklop uvijek su odlična opcija, a tokom ljetnje sezone u prvom planu su nam haljine i suknje u ovom stilu. Međutim, ovog ljeta možete odabrati i kupaći kostim koji je na preklop – jednako je moderan i popularan kao i svi drugi komadi garderobe u pomenutom stilu.

Najpopularniji ljetnji dezen


Bez obzira na sve trendove, ovaj nam se vraća svako ljeto i uvijek ga rado nosimo. Zapravo, ljeto nam je sada već i nezamislivo bez veselih prugica, a ove ljetnje sezone možete ih nositi čak i na kupaćem kostimu.

Duboki dekolte


Duboki dekolte uvijek se preporučuje ženama sa nešto manjim poprsjem, jer može stvoriti iluziju većih grudi. Upravo u tome može vam pomoći i ovaj fantastični kupaći kostim. Odlično je i to što nam dolazi u crnoj boji pa će nam pomoći i da izgledamo malo vitkije.

Čisto bijeli


Osim pruga, ljetnja sezona nezamisliva je i bez komada garderobe u bijeloj boji. Mala bijela haljina, farmerice i majice kratkih rukava vladaju tokom ljetnje sezone, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za ZARA bijeli kupaći kostim koji je u gornjem dijelu ukrašen karnerima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info