Strijelac: Mjesečni horoskop za JULI 2021. godine

0

Posao. Tokom prve polovine jula mogući su problemi i tenzija vezani za dogovore, ugovore, poslovna putovanja, sa opremom i tehnikom, a i kroz napetost u odnosu sa kolegama i saradnicima.

Projekti koje ste započeli se odvijaju usporeno i sa teškoćama i trebaće vam dosta strpljenja i živaca da biste ih priveli kraju. Problemi sa dokumentacijom i dozvolama.

Druga polovina mjeseca može pokazati da je sve ovo kroz šta ste prošli i te kako vrijedilo truda, jer vas u ovom periodu očekuju povoljnosti i dobre poslovne prilike.

Ljubav. Zajednički jezik će biti teško pronaći sa partnerom tokom prve polovine jula mjeseca. Voljena osoba će biti previše dramatična i komplikovana za vaš ukus, a ona će smatrati da ste vi teški i previše zahtjevni.

Možda ni jedno od vas dvoje nije u pravu, a možda ste oboje – suština je da ćete vrlo često pronalaziti razloge da zamjerite što-šta jedno drugom. Umjesto što dozvoljavate da vas ovakve stvari potresaju, bolje je da pravite zajedničke planove – najprije one o putovanju i o odmoru. Jer, to bi vam oboma sada bilo potrebno i priuštilo vam više mira i opuštenosti.

Drugi dio mjeseca je savršen da negdje otputujete, a ako niste u mogućnosti, da više vremena provodite u nekim ljepšim i zabavnijim aktivnostima.

Slobodni Strijelci, iako ćete imati priličan broj udvarača oko sebe, što novih što starih, ne preporučuje vam se da brzinski ulazite u emotivne priče. Dajte sebi priliku da vidite ko zaista zaslužuje da dobije vašu pažnju.

Zdravlje. Nervoza i stres su dosta prisutni kod vas tokom jula. Pokušajte da se više opuštate i relaksirate, ali i da budete fizički aktivni – kroz plivanje, šetnju, lagane vježbe. Budite oprezni u saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info