Rak: Mjesečni horoskop za JULI 2021. godine

0

Posao. Opuštenost sa kojom ste u prethodnom periodu baratali svojim finansijama dovešće do toga da se u prvoj dekadi jula malo „stisnete“ i zaključate novčanik, iako će vas i dalje mnogo toga mamiti na trošak.

Sunce i Merkur, koji će tranzitirati kroz vaš znak, donijeće vam priliku da napravite promjene, da poboljšate svoj način funkcionisanja i da se više aktivirate u pregovorima sa potencijalnim sastancima. Sebi ste najbolji savjetnik ovih dana – vrijeme je da počnete da sprovodite svoje ideje i planove.

Ljubav. Mnogo toga će se rasvijetliti, mnogo toga će vam postati jasnije, na mnoga pitanja o vašem partnerstvu koja su vam važna dobićete odgovore.

Nekim Rakovima ovaj će mjesec označiti konačni prekid odnosa sa partnerom, ali će zato kod drugih doći do „renoviranja“ veze u kojoj su i njenog postavljanja na stabilnije osnove. Ovo se neće dogoditi preko noći i može potrajati sve do posljednje sedmice mjeseca.

Parovi koji nisu na ozbiljnim preispitivanjima temelja svoje veze imaće jedan uglavnom pomalo dosadan mjesec u kojem će povremeno biti sitnih trzavica sa partnerom, ali u drugom dijelu jula i nekih ljepših i opuštenijih dešavanja.

Slobodni Rakovi, postaćete mnogo aktivniji, naročito od početka druge dekade jula. I u ovom periodu prošlost ima veliki uticaj na vas pa čak i ako se ne vratite nekom od bivših partnera možete ući u ljubavnu priču koja nosi jake elemente povezanosti sa prošlošću.

Zdravlje. Uglavnom dobra zdravstvena situacija. Nešto više računa povedite kada je ishrana u pitanju, kao i hidratacija. U prvom dijelu mjeseca čuvajte se sunčanice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info