Škorpija: Mjesečni horoskop za JUNI 2021. godine

0

Posao. U prvih desetak dana mjeseca imaćete osjećaj da ništa ne funkcioniše onako kako ste zamislili. Moraćete da ulažete ogromnu količinu snage i energije, što da bi se izborili sa obavezama na dnevnoj bazi, što da biste pokrenuli sa mrtve tačke pitanja koja su vam od važnosti.

Taj period je za vas i finansijski nestabilan, sa povećanim troškovima. Međutim, ostatak mjeseca donosi vam mnogo bolje prilike i veliko poslovno angažovanje, priliku da zablistate i ostvarite svoje ambicije.

Ljubav. Tranzit Venere, partnerske planete kroz znak Raka vam izuzetno pogoduje, jer ćete od voljene osobe dobijati ono što vam je potrebno – pažnju, ljubav, bliskost, razumijevanje.

E sad, mali problem postoji u tome što ste tokom prve dekade juna vi pretjerano osjetljivi, dramatični, posesivni, ljubomorni pa ćete umjeti da lijepo zabiberite i pokvarite poneki lijep trenutak.

U ostatku mjeseca ste poprilično poslovno angažovani pa nećete stizati da previše razmišljate i pravite problem bez problema u odnosu. Ono što će u svakom trenutku funkcionisati između vas i partnera jeste strast pa češće igrajte na tu kartu.

Slobodne Škorpije, već prva polovina mjeseca pokrenuće jedno interesantno poznanstvo koje može da se razvije u lijepu ljubavnu priču. U trećoj dekadi mjeseca Jupiter u vašem polju ljubavi kreće retrogradnim hodom, što će one Škorpije koje su ostale slobodne početi polako da okreće ka prošlosti.

Zdravlje. Čuvajte se povreda tokom prve dekade mjeseca, vodite računa o ishrani i pokušajte da što više budete u prirodi i opuštate se. Ostatak mjeseca je zdravstveno povoljan.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info