Dnevni horoskop za 04.04.2021.

0

Ovan


Budite oprezni u saobraćaju, a u komuniciranju s ljudima nastojte zadržati prijateljski nastup. Odmorite se i izbacite misli o poslu iz glave. Naučite se opustiti i rješavati krizne situacije jednu po jednu – jedino ćete na taj način uspješno smanjiti izuzetno visok nivo stresa kojem ste izloženi.

Bik


Suzdržite se od brzoplete kupovine, jer biste mogli kupiti nešto preskupo i ne naročito kvalitetno. Nemojte protraćiti slobodno vrijeme u dokoličarenju, priuštite ugodu svom tijelu i duši baveći se onime što volite. Zbog nekih nejasnih slutnji, sumnjaćete u partnerovu vjernost, ali nećete imati hrabrosti reći mu šta vas muči.

Blizanci


Zauzeti će provesti ugodno veče u društvu prijatelja, a slobodni će se prepustiti zavođenju. Bićete pričljivi i komunikativni, željni druženja i dobre zabave. Ako ste pozvali društvo kod vas, veći dio dana izgubićete u sređivanju životnog prostora.

Rak


Trenuci samoće biće vam najdragocjeniji tokom cijelog dana. Biće vam mrske kućne obaveze, ali sve ćete ih odraditi, znajući da tako dobijate više slobodnog vremena za sebe. Posvetite se njezi tijela, priuštite sebi mirisnu kupku i jednostavno uživajte. Ako vam se ne izlazi nikuda, nemojte se ni prisiljavati.

Lav


Raspolagaćete zavidnom količinom energije pa ćete brzo i spretno obaviti sve kućanske obaveze. Ostaće vam dovoljno vremena za vlastita zadovoljstva i hobije. Slobodne očekuje ugodan susret i poznanstvo koje bi se moglo pretvoriti u ljubavnu vezu, budete li dovoljno strpljivi. Nastojte biti spontani, a ne usiljeni.

Djevica


Imaćete mnogo ideja i planova, iako ne bi bilo loše da se usmjerite na ono što će vas najmanje iscrpiti. Fizička privlačnost koju osjećate prema nekome mogla bi vam pomutiti razum. Može se dogoditi da se upletete u vezu s nekim ko je zauzet i da to prekasno spoznate, jer ćete već biti zaljubljeni.

Vaga


Ako ste nezadovoljni ljubavnim životom, okolnosti vas podstiču na iskorake. Oni koji su u braku uživaće u razgovorima i zajedničkim aktivnostima, koje će stvoriti atmosferu ljubavi i sklada. Nazovite rodbinu i ljude koje dugo niste čuli i obnovite odnose. Pozovite ih u goste ili na nedjeljni ručak.

Škorpija


Pažljivije raspolažite novcem. Povedite računa o svojim troškovima i neplaćenim računima – odvojite vremena za sređivanje kućnog budžeta. Provedite više vremena u svom domu, pomozite ukućanima pri kućanskim poslovima, pružite pažnju i poštovanje starijim ljudima.

Strijelac


U međuljudskim odnosima danas se nećete previše iskazati – biće dovoljna sitnica da vas izbaci iz takta. Trebaće vam malo mira da biste razmislili o svemu što se u ljubavi dogodilo posljednjih dana. Važne odluke zahtijevaće duže razmišljanje, a nije naodmet da se povjerite prijatelju koji je objektivniji od vas.

Jarac


Ako niste bili iskreni prema partneru, nemojte sve okretati na šalu. Ako je druga strana na vas ljuta, otvoreno porazgovarajte i smislite neko prihvatljivo objašnjenje za svoje ponašanje. Dan biste mogli provesti radno – ili ćete uređivati svoj vrt i okućnicu ili će vas komšija zamoliti da mu pomognete prenositi neke stvari.

Vodolija


Uzbuđenja vam neće nedostajati. Bićete puni energije i dobro raspoloženi. Ako već dugo niste vidjeli prijatelje, krajnji je trenutak da ih iznenadite pozivom na kafu. Godiće vam komplimenti i pažnja osobe koja vas želi osvojiti. Međutim, ako za nju niste zainteresovani, nastojte joj jasno dati do znanja da želite samo prijateljstvo.

Ribe


Vaše ponašanje naići će na osudu kod starijih članova porodice, ali nećete se previše obazirati. Čekaćete priliku da se povučete u svoj mirni kutak, bojkotujući odrađivanje kućnih obaveza. Ljubavni život neće biti bez trzavica, ali ćete lako postići sklad ako se samo malo potrudite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info