Dnevni horoskop za 03.04.2021.

0

Ovan


Težićete intenzivnijem duhovnom i intelektualnom sjedinjenju s partnerom. To će drugu stranu iznenaditi, naročito ako je navikla da se ljubavno prožimate isključivo fizičkim dodirom. Samci, budite zavodljivi, jer ovo je odlično vrijeme za nove ljubavi. Osvrnite se oko sebe, nadohvat ste romanse.

Bik


Previše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite ono što drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje.

Blizanci


Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobjegnete. Savjet je da istrajete u svemu, jer dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

Rak


Preokupirani ste finansijskim brigama. Mnogo toga ne zavisi od vas pa zbog toga nije mudro opterećivati se stvarima za čije rješenje nemate moć. Budite strpljivi, konkretna pomoć stiže od bliskog prijatelja koji se, najvjerovatnije, nalazi u inostranstvu.

Lav


Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mjestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razriješite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vrijeme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

Djevica


Osjećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto riješite onemogućeni. Izbjegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

Vaga


Neke porodične obaveze niste ispunili na vrijeme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umjesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji dan.

Škorpija


Za svaki fening morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspjeh. Sav novac koji vam dođe, na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

Strijelac


Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vam se povjeravaju i pitaju vas za mišljenje, postoje dani kada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah. Ne oklijevajte, priuštite sebi dužu pauzu.

Jarac


Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouvjerenost prijeti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju, jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate.

Vodolija


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smjeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj svijeta ni ako ponekad odustanete.

Ribe


Rasijani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rješavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info