Djevica: Mjesečni horoskop za APRIL 2021. godine

0

Posao. Od 04. aprila i prelaska vašeg vladara Merkura u znak Ovna mnogo intenzivnije ćete se pokrenuti po svim pitanjima vezanim za posao.

Prilično povoljan period je pred vama i jedino na šta bismo vam skrenuli pažnju jesu dani od 07.04.-11.04. kada postoje mogućnosti za nesporazume sa saradnicima ili nadređenima i kada ne bi trebalo da žurite u dogovorima bez striktne provjere svake stavke. Za vas je ovo mjesec promjena i napredovanja, a finansije se poboljšavaju u drugom dijelu aprila.

Ljubav. Za vas je prvi dio aprila prilika da nešto promijenite nabolje u odnosu sa osobom koju volite. Dozvolite sebi da budete drugačiji nego do sada, opušteniji, impulsivniji, ležerniji – nemojte uvijek funkcionisati sa raciom uključenim na maksimum, jer tako konstantno sebe kočite.

Možda vam se i dopadne malo ludosti i mnogo strasti koje će ovakav način funkcionisanja pojačavati. U drugom dijelu mjeseca vi ste više okrenuti poslovnom segmentu pa će se odnos uglavnom vratiti u kolotečinu.

Štaviše, može da se dogodi da u tom periodu nemate baš puno vremena za osobu koju volite. Zato se makar potrudite da vam komunikacija funkcioniše.

Slobodne Djevice, ovaj april vas tako lijepo može aktivirati, probuditi u toj mjeri da osobu, koja je već neko vrijeme u vašoj blizini ili koju poznajete od ranije, počnete da gledate na drugačiji način. Ovo bi mogla biti vrlo interesantna i dosta trajna i stabilna ljubavna priča.

Zdravlje. Sa malim promjenama u navikama i sa više truda u očuvanju imuniteta, uglavnom ćete pred sobom imati stabilan zdravstveni period.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info