Bik: Mjesečni horoskop za APRIL 2021. godine

0

Posao. Prva polovina mjeseca donosi povećane troškove ili finansijske štete i u ovom periodu je potrebno biti nešto oprezniji po pitanjima novca. Vaši prilivi nisu problem, ali troškovi jesu. Generalno gledano, u prvoj polovini mjeseca ste nešto povučeniji, ali dosta mirni po pitanju dešavanja u poslovnom segmentu.

Drugi dio aprila donosi više aktivnosti, ali i obaveza i nešto komplikovaniji odnos sa zahtjevnim šefovima. U ovom periodu možete biti preokupirani i novim poslovnim projektima koji zahtijevaju vašu pažnju.

Ljubav. Sa malo truda i strpljenja u partnerskim odnosima, ovo bi mogao biti lijep ljubavni mesec. Biće par momenata kada će komunikacija štucati, trenutaka u kojima ćete se razmimoilaziti u mišljenjima, biće i situacija u kojima nećete imati baš dovoljno vremena jedno za drugo, ali sve su to stvari koje možete zajednički prevazići.

Jer, biće i onih drugih dešavanja – strasnih, lijepih, zanimljivih, onih u kojima ćete biti inspirisani i motivisani, onih u kojima ćete željeti da zajednički uživate, ali i onih u kojima ćete biti podrška jedno drugom. Isplatiće vam se trud, jer ćete se dodatno povezati i ostvariti jaču bliskost.

Slobodni Bikovi, kod vas je šarenolika situacija. Od kontakata sa bivšima, mogućnosti za ulazak u tajnu vezu, brzinskih ulazaka u emotivnu priču, mnoštva kontakata preko društvenih mreža…

Udvarača i ljubavnih mogućnosti će biti više, na vama je samo da se odlučite na koju ćete stranu i kojim tempom. I da li ćete uopšte…

Zdravlje. Pomalo ste istrošeni energetski, potrebno vam je više odmora i kvalitetnog sna. Budite i fizički aktivniji i povedite računa o ishrani.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info