Dnevni horoskop za 23.03.2021.

0

Ovan


Prilagodite se odlukama nadređenih i ispoštujte ih bez oklijevanja. Moraćete voditi računa o kvalitetu međuljudskih odnosa, bilo da je riječ o poslovnim partnerima, šefovima ili kolegama. Na ljubavnom planu izvjesno je ispunjenje u postojećoj ili novoj vezi. Otvaraju se nove mogućnosti, a sve će se razvijati i utemeljiti idućih dana.

Bik


Mogli biste se zaljubiti u zauzetu osobu. Međutim, može se dogoditi da od svega ne bude ništa, jer druga strana u vama vidi samo nekog za utjehu. Poslovna konkurencija nametnuće vam ubrzan tempo i primorati vas da se dokazujete pred izazovima. Osjećaćete umor pa će vam goditi raniji odlazak na spavanje.

Blizanci


Poslovne brige zamijeniće ljubavni užici. Potpuno ćete se opustiti i nećete uopšte razmišljati o poslu. Zaposleni će imati više slobodnog vremena i praznog hoda, što će iskoristiti za češće odlaske na kafu s kolegama. Na zdravlje pripazite, mogli biste se prehladiti. Oblačite se u skladu s vremenskim prilikama.

Rak


Dinamičniji društveni život stvoriće priliku za flert. S osobom koja vam se sviđa mogli biste razmijeniti telefonske brojeve i s nestrpljenjem čekati njen poziv. Ako ste u braku, što manje budete insistirali na teškim razgovorima to će vaš odnos biti opušteniji. Priuštite sebi više odmora i uživajte u malim stvarima.

Lav


Sazrijevate i mijenjate pogled na svijet. Neki će planirati ili se uputiti na dugačko putovanje. Partner će pratiti i prihvatati vaše promjene te aktivno učestvovati u njima. Slobodni će težiti vezi oslobođenoj od ljubomore i teških osjećanja, u čemu će mnogi i uspjeti.

Djevica


Štedljivije raspodijelite prihode, jer ćete u protivnom zapasti u dugove. Moguće su promjene na poslovnom planu ili vijesti koje će promijeniti mišljenje o osobi s kojom dugo sarađujete. U ljubavi predstoje zanimljivi trenuci. Što misteriozniji budete bili to će se simpatija više truditi da vas osvoji.

Vaga


Osjećate veliku navalu strasti iz dubine vašeg bića. Teško ćete se suprotstaviti želji da ukradete svog partnera i zbrišete daleko od svih. Dobro bi vam došao odmor od civilizacije. Ako nemate priliku otići na napušteno ostrvo, napravite idilu unutar svog doma. Isključite sve veze s vanjskim svijetom, naručite hranu i posvetite se jedno drugome.

Škorpija


Prag tolerancije biće vam nizak pa ćete burno reagovati čim vam se partner obrati. Iako ćete polučiti uspjeh u ljubavi, izbjegavaćete one koji su previše dostupni i koje je lako zavesti. Trebaće vam više uzbuđenja pa će vašu pažnju zaokupiti neko samozatajan i ko je često u vašoj blizini.

Strijelac


Usmjereni ste na ljubavni život i međuljudske odnose. Reagovaćete na nečiji šarm pa ćete se naći u situaciji koja bi uveliko mogla promijeniti vaš ljubavni status. Budete li željni strasti ili ozbiljne veze, u idućim danima ćete imati mogućnost izbora. Planirano putovanje odvijaće se bez većih zastoja i gužvi.

Jarac


Očekuje vas porast troškova vezanih za dom i porodicu. Na naplatu će vam stići računi čiji će vas iznosi zabrinuti. Neki određeni novčani iznos uložićete u renoviranje stambenog prostora ili kupovinu novog namještaja. U ljubavi se pojačava ljubomora i potreba za promjenom. Neočekivano biste se mogli naći u ljubavnom trouglu.

Vodolija


Vrijeme je odlično za pohađanje kurseva, polaganje ispita ili kraće putovanje. Ukoliko se nađete u osjetljivoj situaciji, smireno ćete reagovati, a nadređeni će vas pohvaliti za dobro obavljeni posao. Ugodno iznenađenje i dobar provod smiješe vam se tokom večeri. Partnera ćete uspjeti odvojiti od posla i privoljeti da vam pruži više pažnje.

Ribe


Suzdržite se od odlučivanja u ljutnji, jer ćete svašta reći, a poslije se pokajati. Samci će prema nekome osjećati snažnu fizičku privlačnost, ali nedorečenost tog odnosa biće obilježje i idućih dana. Platite račune, podmirite dugovanja i zahvalite se malim poklonom osobi koja vam je nedavno učinila uslugu ili pružila pomoć.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info