Dnevni horoskop za 04.03.2021.

0

Ovan


Očekuje vas uspjeh u aktivnostima koje obavljate. U poslu će vas, osim izdržljivosti i upornosti, pratiti srećne okolnosti s kojima možete postići više od očekivanog. Majstorski ćete se koristiti poslovnim adutima, ispravno procijeniti šta i kada treba nešto učiniti. Na pomolu je rješenje situacije koja vas je počela opterećivati.

Bik


Burno ćete reagovati na dobronamjerne savjete, što će vam otežati ostvarivanje i najjednostavnijih zadataka. Ako vas drugi ne cijene dovoljno, dokažite im suprotno. Vaša veza je u nestabilnom razdoblju, ali sve što se sada događa, donosi i poboljšanje na duge staze. Pripazite na novac – pametno raspolažite njime.

Blizanci


Pružiće vam se prilika da se prikažete u najboljem svjetlu i shvatite koliko ste sebe nepravedno potcjenjivali. Organizujte dan tako da što manje boravite u kući. Vaš optimizam i dobro raspoloženje svidjeće se drugim ljudima, a na poslu ćete biti jedan od najvrednijih. Ništa neće moći narušiti vaše samopouzdanje.

Rak


Budite spremni na čekanje, odgađanje planova i poslovne zastoje. Ipak, nemojte se nervirati, jer to nije trajno stanje stvari. U ljubavnom životu nagrizaju vas sumnje. Kontrolišite ljubomoru i ne donosite nagle odluke. Planete vam idućih dana otvaraju priliku da riješite nesporazume, dakako uz više vašeg strpljenja.

Lav


Naći ćete se u trokutu između posla, doma i novčanih ulaganja. Ovo zadnje će vam zadavati manje probleme pa biste napokon mogli naplatiti neka potraživanja. Poslovi će zahtijevati punu pažnju, a kod kuće vas očekuju ugodna zbivanja. Zaokupiće vas ljubavni život – željećete svaki slobodan trenutak podijeliti s partnerom.

Djevica


Mnogi odnosi i okolnosti u vašoj radnoj sredini postaće vam jasniji, ali razočarenja u neke kolege i dalje su moguća. Moraćete se uklopiti u timski rad i prihvatiti tuđe ideje, iako se vaša mišljenja kose s njihovim. Starija osoba iz porodičnog okruženja pokušaće izvršiti pritisak na vas, ali vi joj nećete popustiti ni najmanje.

Vaga


Odnosi u braku ili porodici sve su bolji i sadržajniji pa pazite da ne unesete nemir zbog svoje sumnjičavosti. Osoba koja vam se sviđa poigravaće se vašim osjećanjima i strpljenjem, ali znaćete uzvratiti istom mjerom. S finansijama ćete oprezno baratati i odvajati novac na stranu.

Škorpija


Čeka vas mnogo posla pa što bolje organizujte vrijeme kako biste sve stigli. Plaćanje računa, rješavanje porodičnih problema, nabavke i kućni poslovi prilično će vas iscrpiti. Iako ćete se truditi uskladiti različita životna područja, lako se može dogoditi da nešto bitno zaboravite ili da se s nekim pogrešno sporazumijete.

Strijelac


Na poslu se nećete osjećati ugodno. Moraćete se prilagođavati, uvažavati šefove hirove i postojeće okvire poslovanja. Rješenje jedne situacije nadohvat vam je ruke, ali nemojte previše insistirati ili gnjaviti nekoga da cijeli proces ubrza. Povucite se i budite strpljivi, tako će se sve odvijati brže i spontanije.

Jarac


Više samokontrole i promišljenosti olakšaće vam snalaženje u svakodnevnim situacijama i održavanju dobrih odnosa s ljudima. Riješite nesporazume s bratom ili ocem, posebno ako su vaši odnosi i inače loši. Neki među vama dan će posvetiti brizi za zdravlje, možda ostaviti cigarete ili se početi intenzivnije baviti sportom.

Vodolija


Planete osiguravaju uspjeh u učenju, uspješne sastanke i saradnje. Ljubavne događaje prihvatite spontano, bez previše analiziranja koje vas može udaljiti od srži stvari. Što manje budete opterećeni ishodom nekih situacija, to ćete brže privući srećne okolnosti.

Ribe


Partner vas provocira i iskušava. Ako odreagujete previše žustro, može vam u afektu izletiti nešto što ste željeli da prećutite. Budite odmjereni da veza ne bi završila raskidom, naročito ako skrivate nešto što voljena osoba ne smije da sazna.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info