Vodolija: Mjesečni horoskop za MART 2021. godine

0

Posao. Mjesec koji je odličan za dešavanja, za akciju, za kreativnost, za promjene koje uvodite u posao i koje jako brzo daju odlične rezultate. Štaviše, za neke od vas ovo može biti period u kojem ćete paralelno obavljati više poslova, a svi ti poslovi bi trebalo da vam donose finansijsku korist.

Jer, ovo jeste mjesec u kojem znatno možete popraviti svoje finansijsko stanje i to na lakši način nego što to trenutno mislite. Doduše i trošićete, ali i to je za ljude. Mjesec dogovora, putovanja, aktivnosti i novih saradnji.

Ljubav. 4. marta, kada Mars izađe iz vašeg polja intime, doma (gdje je boravio od početka januara ove godine i gdje vam je donio gomilu težine i problema) i pređe u polje kreativnosti, ljubavi, zabave – Vodolije će oživjeti. Na sve to, direktno kretanje Merkura donijeće vam ponovo osjećaj slobode, lepršavosti, duhovitosti.

Kako će se ovo odraziti na vaše emotivne relacije? Zauzeti će imati pred sobom jedan jako dobar period u kojem će biti samo par momenata gdje može doći do tenzije i to u drugom dijelu mjeseca, ali pošto istovremeno imate jako dobre aspekte da te tenzične momente prevaziđete, smatramo da ćete proći bez bilo kakvih problema kroz mart. Štaviše, čeka vas mnogo dešavanja i uživanja sa partnerom.

Slobodne Vodolije će vrlo brzo da postanu „meta“ udvaračima pa neće biti čudno što će neki od vas biti na slatkim mukama koga odabrati. Moguće je da makar dvije osobe i te kako podgrijavaju vaše strasti.

Zdravlje. Uglavnom dobro, ali bi ipak trebalo da obratite više pažnje na ishranu. Nešto tu ne radite kako treba i mogli biste tokom marta imati problema.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info