Vaga: Mjesečni horoskop za MART 2021. godine

0

Posao. Ono čega se trebate čuvati u drugom dijelu meseca jesu tenzije sa saradnicima, a moguće je da će u tom periodu kod vas biti pojačan i obim grešaka i nesporazuma u radu. Obratite pažnju na sve vrste dokumenata, a neki se nažalost mogu baviti i sudskim procesima i kaznama.

Prva polovina marta je mnogo podsticajnija po vas, daje vam ogromne mogućnosti da pokrenete nešto novo, da aktivirate saradnju sa stranim firmama, strancima, javnim preduzećima. Dobar mjesec za vašu zaradu.

Ljubav. Partnerovo ponašanje će se promijeniti ubrzo nakon ulaska u mart mjesec i od strane voljene osobe ćete dobijati više razumijevanja, a istovremeno biti podsticani na neke zajedničke aktivnosti, planove, izlaske pa čak i putovanja.

Koliko god vam ovo prijalo i odgovaralo, vaša energija je tokom većeg dijela marta ipak okrenuta ka poslovnom segmentu i obavezama.

Moguće je da će povremeno dolaziti do raskoraka, jer nećete moći da budete na dva mjesta istovremeno pa će nešto trpiti – da li vaš posao ili odnos sa partnerom. Međutim, prelaskom u treću dekadu marta vi ipak dajete prednost ljubavi.

Slobodne Vage, suprotni pol će se aktivirati prema vama i sigurno je da će u ovom periodu biti zanimljivih i podsticajnih dešavanja po vas. O nečem zaista konkretnijem, u smislu ulaska u ljubavnu vezu, možemo pričati tek u posljednjoj dekadi mjeseca, a kod nekih će se ovo prolongirati čak i na sam kraj marta.

Zdravlje. Potrebno vam je više kretanja i nemojte izbjegavati fizičke aktivnosti, naročito plivanje. Starije Vage mogu imati problema sa venama i cirkulacijom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info