Strijelac: Mjesečni horoskop za MART 2021. godine

0

Posao. Nervoza i izbrzanost mogu vam napraviti problem u poslovnom segmentu i to najprije u drugom dijelu mjeseca kada se treba čuvati konfliktnih i dramatičnih situacija sa saradnicima. U ovom periodu vodite računa i o greškama, a svakako ćete biti u kontaktu sa jako naporenim i zahtjevnim klijentima.

Sve što vam je od velike važnosti, svaki tip dogovora i papirologije pokušajte da obavite u prvoj polovini marta, kada su planete „na vašoj strani“ i kada vam daju lako ostvarenje onoga što želite.

Ljubav. Stijelci u vezama i brakovima će imati podijeljenu situaciju tokom marta. Prva polovina mjeseca vam i te kako daje šanse em da popravite odnos sa partnerom em da više uživate u zajedničkim aktivnostima i akcijama.

Međutim, ulaskom u drugi dio mjeseca otvara se prostor za nervozu, za više rasprava, za sumnje i brzinski izrečene riječi pa je kod nekih moguć čak i prekid odnosa.

Mi bismo vam savjetovali da iskulirate, jer već u posljednjim danima mjeseca možete stabilizovati odnos, popraviti ga i više ponovo uživati sa osobom koju volite. Ne reagujte na provokacije od strane partnera, ali nemojte ni vi provocirati!

Slobodni Strijelci, već od 4. marta komunikacija i kontakti sa suprotnim polom progresivno će se pojačavati. Iako u vezu ili neko konkretnije dešavanje možete ući vrlo brzo, za vas bi najpovoljniji period za ulazak u emotivnu priču bio u posljednjoj dekadi mjeseca, kada je vaše polje ljubavi jako naglašeno.

Zdravlje. Drugi dio mjeseca može vam donijeti mutno raspoloženje i naglašeno nerviranje i stres. U tom periodu obratite pažnju, jer postoji mogućnost povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info