Škorpija: Mjesečni horoskop za MART 2021. godine

0

Posao. Privatnici će u ovom mjesecu dosta solidno proći, najprije u finansijskom smislu, a i te kako je moguće da će se neke Škorpije baš odlučiti da u ovom periodu pokrenu sopstveni posao.

Generalno gledano, kod vas se u ovom mjesecu sve vrti oko finansija – uglavnom imate dobre predispozicije za zaradu, ali je potrebno da u drugom dijelu mjeseca budete nešto oprezniji bar što se ulaganja, ali i troškarenja tiče. U boljoj ste energiji, sa više snage, samopouzdanja i odlučnosti i možete napraviti velike poslovne preokrete.

Ljubav. Partner će napraviti prvi potez u smislu da će željeti da se problemi iz prethodnog perioda razriješe, pokrenuće se prema vama i biti spreman da otvoreno i iskreno porazgovarate o svemu što je bilo, a što je pravilo nesuglasice i oscilacije u vašem odnosu u prethodna dva mjeseca.

Ne možemo da kažemo da ćete baš u potpunosti biti spremni na kompromise, ali ćete imati volje da odgovorite adekvatno, saslušate, ali i kažete šta imate.

Suština je da „zaraćene strane“ sada mogu sklopiti primirje, da se škorpionski odnosi mogu pokrenuti i postati stabilniji i sa više emocija. Do kada će tako stabilno funkcionisati – vidjećemo. Imaćete vi još prepreka kada su emotivne relacije u pitanju.

Slobodne Škorpije će više biti otvorene za emotivna dešavanja, a i pojaviće se osoba (ili osobe) koje će vas u ovom smislu dodatno aktivirati. Prijaće vam da izlazite, da se družite, da se krećete i, naravno, da privlačite pažnju suprotnog pola.

Zdravlje. Naglašena nervoza i stres, naročito u drugom dijelu mjeseca. Moguće su povrede, a u saobraćaju definitivno treba smanjiti brzinu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info