Ribe: Mjesečni horoskop za MART 2021. godine

0

Posao. Dobar period za pokretanje privatnog biznisa, a oni koji se već bave time – vrijeme u kojem dolazi do pojačanog obima posla, samim tim i do povećanja finansija, što će posebno postati izraženo ulaskom u treću dekadu marta. Nešto što davno želite da pokrenete, ili oko čega ste se nadali da će se dogoditi, sada se može i realizovati.

Generalno gledano, jedan korektan poslovni period je pred vama, u kojem se samo u drugom dijelu mjeseca trebate čuvati ishitrenih odluka i konfliktnih situacija sa saradnicima.

Ljubav. Do polovine mjeseca imate više nego dovoljno vremena da stabilizujete odnos sa partnerom, da napravite neke dogovore i da krenete i da ih ostvarujete.

Mars u vašem polju doma i intime može da donese da sa partnerom sređujete ili renovirate dom, bavite se nekretninama, a može da donese i da ste često van kuće, da vas ne drži mjesto. Ulaskom Merkura u znak Riba polovinom mjeseca, ulazite u jednu, nešto nepovoljniju fazu kada je komunikacija sa voljenom osobom u pitanju.

Iako ćete podršku partnera imati, vi ćete biti skloni ili da sumnjate ili da se bavite trivijalnim sitnicama i nervirate oko njih pa samim tim i da izazivate nervozu kod partnerac čak i rasprave sa njim. Savjet: imate više nego dovoljno prostora za ljubav, zaboravite na nervozu.

Slobodne Ribe, Venera je u vašem znaku u prve dvije dekade mjeseca. Ljubav ćete privlačiti, kao i ljubavne ponude, a vaše je kako ćete odgovoriti na njih.

Zdravlje. Uglavnom ćete biti dobro, mada u drugom dijelu marta povedite računa, jer može doći do povreda. Disajni organi su vam osjetljivi, jačajte imunitet.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info