Ovan: Mjesečni horoskop za MART 2021. godine

0

Posao. Od pred kraj prve sedmice marta jako se pokrećete i prva polovina mjeseca, dok Merkur ne uđe u znak Riba, za vas je vrlo značajna – u tom periodu možete završiti započete planove i projekte, ali i otvoriti sebi potpuno nova, vrlo uspješna poglavlja.

Od ulaska u drugi dio marta potrebno je biti obazriviji kada su dogovori u pitanju – pazite šta potpisujete i ne žurite sa ulaskom u poslovne dogovore, pogotovo ako su oni iole nedefinisani ili sa osobama u koje nemate potpuno povjerenje ili garancije od vama važnih ljudi.

Ljubav. Za vas je ovo jedan živ i aktivan mjesec, iako partner iz nekih razloga neće moći da vas prati. Moguće je da je voljena osoba u nekim svojim poslovnim ili ličnim poduhvatima ili da ćete na neko vrijeme čak biti odvojeni.

Ipak, odnos kao odnos bi trebalo da bude dosta korektan iako povremeno partner ili vi možete imati trenutke sumnje i ljubomore. Ovaj mjesec može nekim parovima donijeti ozbiljne pripreme za zajednički život ili brak ili makar dogovor u tom pravcu.

Treba upozoriti one pripadnike ovog znaka, koji eventualno sjede na dvije stolice (a biće takvih), da tajne i te kako mogu izaći na vidjelo i da, ukoliko imate namjeru da se igrate ovakvih igara, budete jako oprezni.

Slobodni Ovnovi, od ulaska Sunca i Venere u vaš znak i početka proljeća otvara se za vas jedan izuzetno strastven i ljubavnim dešavanjima ispunjen period. Prije proljeća, moguće su tajne simpatije, tajne avanture ili ljubav sa onima koji su daleko od vas.

Zdravlje. Budite oprezniji u saobraćaju tokom cijelog mjeseca, a pogotovo u njegovoj drugoj polovini. Drugi dio marta može donijeti i povrede i respiratorne probleme.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info