Lav: Mjesečni horoskop za MART 2021. godine

0

Posao. Tokom druge polovine mjeseca više obratite pažnju na sve ono što se vezuje za finansijski segment. Možete povući poteze ili napraviti dogovore koji vam mogu donijeti gubitke, a u svakom slučaju u ovom periodu treba biti štedljiviji po pitanju troškova.

Generalno gledano, sem ovog vezano za finansije, od pred kraj prve sedmice mjeseca se jako pokrećete, dobijate priliv i nove energije, ali i novih poslovnih šansi i vaši planovi mogu početi da se ostvaruju. Imaćete podršku od osoba koje su vam poslovno važne.

Ljubav. Posle naglašenog perioda težine i problema u komunikaciji, Lavovi ulaze u fazu u kojoj se konačno mogu dogovoriti i razumjeti sa osobom koju vole.

Najpovoljniji period za vas je tokom prve polovine marta, ali i u posljednjoj dekadi ovog mjeseca, jer tada sve ono vezano za emocije funkcioniše mnogo lakše i protočnije. Imate vrlo dobre šanse da tokom ovog perioda sa partnerom budete aktivniji, čak i otputujete negdje zajedno, a svakako vam slijedi više druženja sa zajedničkim prijateljima.

Jedino na šta biste eventualno trebali da obratite pažnju jeste – ne dozvolite prijateljima da vam se miješaju u odnos niti da vam daju savjete u vezi vašeg ljubavnog života.

Slobodni Lavovi, cijeli mjesec vam može biti ispunjen pozitivnim kontaktima i druženjem, ali najbolji period da se ljubavno zanesete, baš onako kako vi umijete jeste tokom posljednje dekade marta. Ovaj vam mjesec donosi mnogo uživanja i dešavanja.

Zdravlje. Od ulaska u treću dekadu mjeseca vaša energija vam se u potpunosti vraća. Kao da se budite iz dugog, zimskog sna. Krećite se što više.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info