Jarac: Mjesečni horoskop za MART 2021. godine

0

Posao. Ulazak Marsa 4-og marta u vaše polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti – svakako će doprineti sa one pozitivne strane da se mnogo toga kod vas pokrene i počne da se uobličava.

Sa negativne – obim obaveza će se jako pojačati što može, najpre u drugom delu meseca dovoditi do tenzija sa saradnicima i neprijatnih momenata sa kolegama. Baš u tom periodu jako obratite pažnju na ono što dogovarate i potpisujete, ali vodite i računa da ne donosite impulsivne odluke, u besu.

Ljubav. Ono što je sigurno jeste da ćete sa dragim vam bićem imati jedan aktivniji i življi period, najprije što se dešavanja i kretanja, ali i što se komunikacije tiče. E sad, za te aktivnosti, kraća putovanja, izlaske, šetnje, kretanja – sve je ovo u redu i svakako će učiniti da se i partner i vi bolje osjećate.

Što se komunikacije tiče, imaćete par momenata, najprije u drugom dijelu mjeseca kada vaša nervoza, ali i nesporazumi mogu dovesti do nekih neugodnih trenutaka ili rasprava sa partnerom.

Iako su ovo kratkotrajni momenti, za koje je malo vjerovatno da mogu narušiti stabilnost vašeg odnosa, ipak bi ih trebalo izbjegavati.

Slobodni Jarčevi, vaše polje komunikacije i kontakata, kao i kraćih putovanja i susreta, jako je naglašeno tokom cijelog mjeseca. Preko poslovnog segmenta, ali i preko prijatelja i kontakata preko društvenih mreža, može se u ovom periodu pojaviti osoba (ili osobe) koje bi i te kako skrenule vašu pažnju na sebe.

Zdravlje. Zdravlje je dobro, ali bi u drugom dijelu mjeseca više trebalo povesti računa u saobraćaju i čuvati se povreda. Povremeno ćete imati jake oscilacije raspoloženja i naglašenu nervozu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info