Djevica: Mjesečni horoskop za MART 2021. godine

0

Posao. Mars ulazi u vaše polje karijere 4. marta i poslovni segment će se jako pokrenuti nabolje. Dobijate potvrdu nečega što ste prilično dugo čekali, a period do polovine mjeseca može vam donijeti pregršt novih kontakata i poslovnih prilika, kao i dobre dogovore.

Kada vaš vladar Merkur uđe u znak Riba, polovinom mjeseca, treba biti nešto oprezniji, jer ulazite u dane u kojima na poslu može biti više nervoze nego inače, dosta nerazumijevanja i pogrešnih poslovnih poteza. Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

Ljubav. Prilično dobar ljubavni period pratiće zauzete Djevice tokom prve polovine marta mjeseca. Sa partnerom će se lako dolaziti do dogovora, a biće pojačani i nježnost, pažnja i emocije koje pružate jedno drugom.

Ulaskom Merkura u znak Riba polovinom marta i uz kvadratni aspekt koji pravi sa Marsom ulazite u dane u kojima može biti nervoze i velikih oscilacija raspoloženja, kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju.

U jednom danu ćete oboje biti odlično raspoloženi i bliski, a već u drugom može doći do sumnji, napetosti i „brzinskih“ rasprava, neki put bez ikakvog konkretnog i pravog razloga. Potrudite se da ovaj drugi dio marta budete fleksibilniji jedno prema drugom.

Slobodne Djevice, interesantna i podsticajna komunikacija sa nekim, najprije preko poslovnog segmenta (mada tu postoje i druge opcije) pokrenuće vas i ovdje vrlo brzo može doći do produbljivanja kontakta pa čak i ulaska u stabilnu emotivnu priču.

Zdravlje. Ono što će vas kroz cijeli mart pratiti, a naročito kroz njegovu drugu polovinu, je pojačan nivo nervoze i stresa. Čuvajte se povreda, a bićete skloni i alergijama i problemima sa venama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info