Dnevni horoskop za 23.02.2021.

0

Ovan


Na novi način ćete sagledati svoje mogućnosti i sposobnosti. Nemojte propustiti priliku da se isprobate u nekom novom području. Možda se radi o poslovima s inostranstvom ili ćete neko vrijeme provesti na profesionalnom usavršavanju. Ako ste nadređeni, obratite pažnju na bliske saradnike, jer se može dogoditi da vam oni usporavaju planove.

Bik


Splasnuće vaš interes za ono što radite, ali nemojte zbog toga gubiti vjeru u sebe. Izbjegavajte novčana ulaganja, posuđivanje novca i bilo kakve troškove. Komunikacija s partnerom još će biti nezadovoljavajuća, ali poboljšanja će ipak biti. Vješto ćete otkloniti prepreke koje su vas onemogućavale da pristupite osobi koja vam se sviđa.

Blizanci


Vaše aktivnosti neće polučiti očekivane rezultate, dijelom i zbog međuljudskih odnosa. Naći ćete se na udaru raznovrsnih okolnosti koje će iziskivati brzo prilagođavanje. Međutim, vama je snalažljivost svojstvena pa većih problema neće biti. Poslovna partnerstva mogla bi vam naštetiti. Oslonite se na sebe, imate dovoljno prodornosti za uspjeh.

Rak


Moraćete uložiti više energije da biste riješili nagomilane poslove. Možda se u poslovnoj sredini nećete slagati s mišljenjem većine pa ćete pribjeći samostalnom donošenju odluka. Bespoštedna borba za bolji život iscrpiće vas i natjerati da ozbiljnije preuzmete nove obaveze. Slobodno vrijeme posvetićete vlastitim interesima i pronaći potreban mir.

Lav


Poslovna događanja biće pod zaštitom zvijezda. Rješavaćete ih s manje prepreka i lakše pronalaziti nove prilike. Pratiće vas naklonost saradnika ili nadređenih pa će vam radni sati priuštiti zadovoljstvo. Slobodni će krenuti u osvajanje simpatije koja će brzo popustiti pred vašim čarima. Ako ste se upravo zaljubili, vaša romansa će se nastaviti.

Djevica


Mogli biste čuti novost o osobi koja vam je mnogo značila. Obuzeće vas uspomene, ali ipak nećete željeti obnoviti odnos. Porodični odnosi zahtijevaće više prilagođavanja. Komunikacija sa starijim ljudima biće bolna tačka. U nedostatku vremena za razmišljanje, neke odluke ćete donositi intuitivno ili se osloniti na prijašnja iskustva.

Vaga


Mogli biste dobiti vijest od rođaka iz inostranstva koji će vas uskoro posjetiti. Ukoliko imate bračnih problema, moglo bi doći do vrhunca napetosti, ali i raščišćavanja nejasnoća. Razgovarajte što češće, razmjenjujte mišljenja i pokažite da vam je stalo do partnera.

Škorpija


Predstoje vam dobre vijesti. Mogli biste se riješiti duga koji vam zadaje glavobolje, naplatiti potraživanja ili obaviti dobru kupovinu. U partneru pronalazite prijatelja koji u potpunosti razumije sve što mu govorite. Uživaćete u trenucima smijeha, a mogli biste povesti razgovor i o djeci i trudnoći.

Strijelac


Pravi je trenutak da nešto započnete ili privedete kraju, bilo da je u pitanju ljubav ili posao. Moći ćete izvući ono najbolje iz veze i osobe koja vam se sviđa. Mnogo ćete postići iskrenom komunikacijom pa se ne ustručavajte da započnete otvoren razgovor. Mogli biste se zbližiti s partnerovom rodbinom ili razmišljati o ozakonjenju svoje veze.

Jarac


Iako će ljubavnih prilika biti, razmišljaćete o osobi iz prošlosti. Neki će teško prihvatiti činjenicu da vas u ovom trenutku mnogo toga dijeli. U poslu će vas odlično služiti intuicija i lukavost kojima ćete izbjeći zamke. Ipak, unatoč svemu, profesionalni aspekt biće zahtjevan. Teže ćete se prilagođavati promjenama, a pritisak šefova nerijetko će biti velik.

Vodolija


Tražićete i težiti raznovrsnim zbivanjima. Dobro ćete se osjećati u svojoj okolini i snalaziti u gomili ljudi različitih profila i godina. Uveče ćete biti aktivniji. Privlačićete pažnju pripadnika suprotnog pola svojom pričom, humorom i šarmom. Pratićete društvena zbivanja i sve ćete htjeti vidjeti.

Ribe


Klonite se rasprava na poslu i s partnerom. Pokušajte se opustiti i nemojte biti tako ozbiljni. Malo više koristite svoj smisao za humor. Prijateljski odnos s osobom suprotnog pola postaće vam teret, jer je očito da druga strana nešto osjeća prema vama. Nećete znati kako riješiti tu situaciju, naročito ako je to neko koga susrećete na poslu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info