Dnevni horoskop za 22.02.2021.

0

Ovan


Oslanjate se na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vrijeme, makar to bilo i neprijatno po vas.

Bik


Nećete biti raspoloženi za druženje i razgovore. Na poslu će mnogi primijetiti vaše neraspoloženje pa će vam smetati njihovi upiti i zanimanje za vas. Nakon radnog vremena najljepše će vam biti vratiti se u sigurnost svog doma. Mogla bi vas iznervirati svađa s roditeljima ili rodbinom zbog različitih pogleda i načina razmišljanja.

Blizanci


Gubite previše vremena u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala oko zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već je prepreka u tome što ne vide svi na isti način ono što je vama tako kristalno jasno.

Rak


Trudićete se da izađete na kraj s brojnim obavezama, nudićete pomoć drugima i preuzimati na sebe tuđe zadatke. Napravite listu prioriteta, realno procijenite vrijeme koje imate na raspolaganju i fokusirajte se na zadatke za koje vi snosite odgovornost. Večernji sati proteći će u druženju i zabavi s prijateljima ili s partnerom.

Lav


Vrtite se ukrug, jer ne prihvatate neke male poraze. U pitanju su neke krajnje beznačajne stvari, a vi ste od toga napravili dramu u više činova. Možda je vrijeme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega vaš ego ne prihvata odstupanja pa makar i simbolična.

Djevica


Nemojte se previše direktno suprotstavljati šefovim odlukama ili komentarisati rad drugih iza njihovih leđa. Osim što bi vas u tome mogli otkriti, nepotrebno ćete sebi priskrbiti antipatije. S partnerom ćete se lakše posvađati nego dogovoriti. Na tapetu će se naći njegove stare greške, koje ste mu već bili oprostili, ali ćete mu ih ponovno spočitati.

Vaga


Lakoća kojom ćete ispunjavati obaveze pridonijeće porastu samopouzdanja. Druženje donosi zanimljive susrete pa nije isključeno da se nađete u blizini osobe koja vam se sviđa. Hrabro započnite razgovor i učinite sve da vas druga strana primijeti.

Škorpija


Najviše promjena očekuje vas na poslovnom i društvenom planu. Nađete li se u napetoj situaciji, shvatićete ko vam je prijatelj i na koga ubuduće možete računati. U sve što budete radili, unosićete nervozu. Odgodite ono što nikako ne možete stići, a i nije nužno, jer inače ništa nećete uspjeti uraditi kako treba.

Strijelac


Dan će vam uljepšati poruka ili poklon voljene osobe, poziv prijatelja iz inostranstva ili posjeta članova rodbine. Primijetićete da u ljubavnoj vezi dolazi do poboljšanja. S partnerom ćete otvoreno razgovarati o problemima, osjećajući novu snagu i bliskost. Pazite na novac, ne posuđujte ga olako nepouzdanim ljudima.

Jarac


Uprkos manjim preprekama, koje će se svoditi na nepovoljne radne uslove ili neozbiljnost kolega, bez većih teškoća stizaćete do cilja. Bavićete se plaćanjem računa, obilaziti prodavnice, kupovati ili nešto prodavati. Pazite koliko trošite, nemojte se olako odvajati od većih novčanih iznosa.

Vodolija


Trošićete mnogo energije na situacije koje toga nisu vrijedne. Poštedite sami sebe i odredite prioritete. Radite samo ono što je bitno i ne opterećujte se odgodivim obavezama. Požali li vam se partner da ima nekih problema, saslušajte ga. Ipak, važne ljubavne razgovore najbolje je odgoditi za koji dan.

Ribe


Ne sređujte dokumente, ugovore i dozvole, jer ništa neće ići po planu. Već od jutra bićete neraspoloženi i neorganizovani pa nećete moći pronaći važan dokument, ključeve ili neku drugu stvar. Intuicija i instinkt pomažu vam otkriti nečije namjere. Biće dovoljan kratki razgovor da otkrijete šta sagovornik smjera.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info