Baletanke: 5 modela koje ne smijete zaobići ovog proljeća

0

Postoji tako mnogo modela obuće koje možete nositi tokom proljetne sezone, ali moramo priznati kako baletankama ne možemo odoljeti.

Udobne i praktične, rado ih nosimo u mnogobrojnim prilikama, a sljedećih pet modela sigurno ne smijete zaobići tokom proljetne sezone, jer će vam pomoći da dobijete veoma upečatljiv stajling.

Puder ružičaste


Nježna i privlačna, puder ružičasta je tako ženstvena i ugodna oku boja pa bi zaista bilo šteta da je ne uvrstite u svoj stajling ove proljetne sezone. Jedna je od najpopularnijih boja na svijetu, možete je pronaći na svim komadima garderobe, a izuzetak nije ni obuća.

Shodno tome, puder ružičaste baletanke možete nositi tokom cijele proljetne sezone, veoma lako ih kombinovati sa raznim bojama, sigurno će vam osvježiti stajling, a diskretna mašna samo dorpinosi njihovom privlačnom stajlingu.

Životinjski dezen


Možete ga voljeti ili ne, ali je činjenica da je životinjski dezen veoma popularan pa ćete tako naići na razne “šare”, bilo da je riječ o leopardu, zebri, kravi ili zmiji. Sve su zastupljene i na komadima garderobe i na asesoarima i obući, a izuzetak nisu ni baletanke.

Štaviše, ove zadnje su i veoma poželjne, jer vam mogu pomoći da dobijete skupocjen i moderan stajling. Naravno, imajte na umu kako bi bilo poželjno da ostatak kombinacije ne bude dezeniran.

Neka vas svi primijete!


Da li možete reći za sebe da ste odvažna dama? Ako je to tako, onda vam crvene baletanke sigurno neće predstavljati problem. Štaviše, vjerovatno ćete i tražiti jedne takve, a sigurno će vas dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite.

Ponekad je potrebno tako malo da od sasvim obične kombinacije dobijete odličnu, a crvene baletanke sigurno vam mogu pomoći u tome.

Dašak glamura


Kako biste sveukupni stajling podigle na jedan viši nivo, uopšte vam nije potrebno mnogo stvari. Zapravo, dašak glamura svekodnevnim kombinacijama može dodati i ako se odlučite za asesoare.

Naravno, obuća ukrašena određenim detaljima svakako će vam pomoći da to postignete, a upravo takve su i ove baletanke: zanimljiva i privlačna kopča upravo je ono što ih čini veoma modernima, a ujedno će vam pomoći da gotovo svakoj kombinaciji, na tako jednostavan način, dodate dašak glamura.

Najpopularniji dezen na svijetu


To je, bez pogovora, cvjetni dezen koji je apsolutno uvijek popularan, bez obzira na sezonu. Naravno, najćešće ćete ga vidjeti tokom proljetne i ljetne sezone (sjetite se samo svih onih prekrasnih haljina i bluza koje su ukrašene cvijećem), a ako ga volite, onda ga možete nositi i na obući.

Ove baletanke su upravo ono što je svakoj ljubiteljki cvjetnog dezena potrebno ovog proljeća, jer će učiniti da izgledate veoma šarmantno, privlačno i moderno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info