Dnevni horoskop za 17.02.2021.

0

Ovan


Zbog mrzovolje, ponašaćete se proturječno i nametati svoja stajališta. Pokušajte slušati šta drugi govore i ne kritikujte ih za sve što kažu, jer su možda u pravu. Partnera ćete zbunjivati nepredvidljivošću. Sitnice će vas pogađati više nego bi trebale, a svemu će kriva biti vaša trenutna preosjetljivost.

Bik


U radnoj sredini doći će do nekih promjena s kojima nećete biti zadovoljni. Možda će se raditi o smjenama na rukovodećim položajima ili neslaganju s kolegama. Kako dan bude odmicao, odnosi s ljudima postaće ležerniji i zabavniji. Partner će imati sve veće prohtjeve – upozorite ga da je pretjerao.

Blizanci


Učestvovaćete u društvenim zbivanjima, ali ćete se jednako dobro osjećati i ako budete provodili vrijeme sami. Zabavićete se čitanjem zanimljivog štiva. Druženje i viđanje drugih ljudi pobudiće želju za flertom i ljubavnim uzbuđenjima. Sa zanimanjem ćete posmatrati pripadnike suprotnog pola.

Rak


Potražite društvo ljudi koji vas smiruju, jer je previše briga koje vas stišću. Razgovor s prijateljima pomoći će vam da svoj problem vidite u široj perspektivi. S ukućanima nemojte raspravljati o osjetljivim temama, jer će doći do svađe. Ostavite takve razgovore za neki drugi dan, kada ćete svi skupa biti smireniji.

Lav


Bićete dobro raspoloženi i spremni na akciju. Ono što vas je ograničavalo postaće vam sporedno. Opuštenošću ćete više postići, jer nećete biti opterećeni ishodom. Kontakti s rodbinom proteći će u ugodnoj atmosferi. Zanimljivo poznanstvo moguće je posredstvom prijatelja ili putem interneta.

Djevica


Pribjegavaćete štednji i mnogo raditi kako biste stavili nešto novaca na stranu. Međutim, koliko god odvajali, novi troškovi crpiće stare zalihe. Ako ste dogovorili viđanje s društvom ili simpatijom, budite opušteni i bezbrižni. Zaboravite brige, neplaćene račune i ostale životne probleme. Radite ono što vama predstavlja zadovoljstvo.

Vaga


Ukoliko preuzmete inicijativu, dovršićete započete poslove u vrlo kratkom roku. Raspolagaćete zavidnom količinom energije pa ćete brzo nadoknaditi sve zaostatke. Ako ste prekinuli vezu, prijatelj upućen u vašu intimnu problematiku upozoriće vas da ste postupili naglo. Poslušajte njegov savjet, jer je u pravu.

Škorpija


Bićete osjetljivi pa će i sitan stres biti dovoljan da pojača vaš osjećaj nezadovoljstva. Međutim, kriza je prolazna pa ćete već sutra biti znatno bolje raspoloženi. Nećete pogriješiti ako obavite samo najnužnije poslove, a sve ostalo vrijeme posvetite odmoru. Mogli biste sresti starog prijatelja ili nekog s kim ste bili intimno vezani.

Strijelac


Ako ste zaljubljeni, nećete znati šta preduzeti. Ako pričekate još malo, situacija će postati jasnija pa ćete znati kako se postaviti. Unutrašnji nemir podsticaće vas na učenje i istraživanje. Osjetićete potrebu da drugačije uredite svoj život. Otvoreno ćete se pobuniti protiv onih zbog kojih ste morali podrediti svoja lična zadovoljstva.

Jarac


Odložite bitnije poslovne kontakte i odluke za neki drugi dan. Neka ljubavna pitanja ostaće bez odgovora, jer je partner previše zaokupljen poslovnim brigama i ne primjećuje vaše potrebe. Zbog problema s nekim kolegama, teže ćete se fokusirati na posao. Ne dopustite da vam to preraste u opsesiju.

Vodolija


Uživaćete u simpatijama koje ćete buditi kod suprotnog pola. Sklad će biti prisutan i u vezama. Spontano ćete se prepuštati osjećanjima pa će druga strana rado odgovarati na vaše nježnosti. Ako ste sami, ne oklijevajte stupiti u kontakt s osobom koja vam se sviđa. Šarma vam neće nedostajati pa su izgledi za uspjeh u osvajanju prilični.

Ribe


Zahvaljujući komunikativnosti i oštroumnosti, znaćete poslušati tuđe probleme i dati savjet. Kad su osjećanja u pitanju, bićete nešto oprezniji, posebno ako ste već imali neka loša iskustva. Postoje li neki problemi u porodici, posvetićete im posebnu pažnju. Nastojaćete osamostaliti svoju djecu i učiniti ih odgovornijima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info