Dnevni horoskop za 14.02.2021.

0

Ovan


Zanimljivi razgovori, susreti i kafe u gradu obilježiće dobar dio dana. Vaš optimizam biće zarazan. Bićete omiljeni u okolini, a drugi će se uz vas dobro osjećati. Dan biste mogli pamtiti po ljubavnim događajima. Simpatija bi mogla popustiti vašim ljubavnim strelicama, a neki će se zaljubiti u osobu koju su nedavno upoznali.

Bik


Nećete pristajati na ustupke niti ćete dopustiti bilo kome da vas iskorištava. Neke odluke, koje ćete donijeti u nastupu ljutnje, koštaće vas određenih pogodnosti, ali to vas neće pokolebati. Nepravde i nepovoljne okolnosti koje vas prate prilično su vas ojačale. Sada imate snage mijenjati okolnosti i raditi po svome.

Blizanci


Ne podstičite partnerovu ljubomoru neprimjerenim izjavama ili postupcima. Vaši stari grijesi mogli bi biti iskorišteni protiv vas, u raspravi, od strane partnera. Za vaš unutrašnji mir biće važno da dio dana posvetite sebi. Knjiga, muzika i hobi biće dobar način da otklonite nakupljeni stres. Još će bolje biti ako pozovete društvo.

Rak


Pomanjkanje zbivanja omogućiće vam da pronađete više vremena za osobe i aktivnosti koje zanemarujete. Većinu planova dijelićete s bližnjima i zvati ih da s vama negdje pođu ili nešto obave. Ukoliko želite nekome pružiti ruku pomirenja ili s ukućanima porazgovarati o osjetljivim temama, pokušajte to uraditi danas.

Lav


Iako nećete mnogo vremena provoditi kod kuće, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. Djelovaćete pod naletom optimizma kojim ćete osvajati okolinu. Šarm će biti faktor uspjeha u svim današnjim aktivnostima. Veče će biti posebno ugodno za one koji su zaljubljeni. Očekuje vas puno strasti i romantike.

Djevica


Roditeljska uloga mogla bi vam na trenutke prisjesti, a na ostale pripadnike znaka, posebno slobodne i mlađe, uticaće snažna zaljubljenost. Oslonite se na intuiciju kod rješavanja problema, ali poslušajte i glas razuma. Slobodno vrijeme iskoristite za rekreaciju ili barem kraću šetnju kojom ćete neutralizovati napetost.

Vaga


Osjećaćete kako vam se vraća optimizam koji će unijeti više zadovoljstva u svakodnevnicu i ljubavne odnose. Bićete manje kritični pa će neke osobe lakše pridobiti vašu naklonost, a situacija će se razvijati na obostrano zadovoljstvo. Ništa vam neće biti teško, ali najbolje će vam od ruke ići zabava i dobar provod s društvom.

Škorpija


Držaćete se uobičajenog ritma i ljudi s kojima se dobro slažete. Ništa se značajno neće promijeniti i to će vam odgovarati. Mlađi članovi porodice biće vam najdraže društvo – družeći se s njima zaboravićete na svoje probleme. Neke među vama će okolnosti natjerati da se više pozabave finansijama ili vas podstaknuti na štednju.

Strijelac


Podsjetite se svojih hobija, nađite vremena za bavljenje stvarima koje volite i šire vam horizonte. Učinite nečime svoj život uzbudljivim. Mogli biste kontaktirati rođake ili će vam oni doći u posjetu. Šarm i lakoća u ostvarivanju novih poznanstava osiguraće samcima nove ljubavne prigode. Dan je odličan za druženje.

Jarac


Nemojte se olako prepustiti turobnim mislima. Osmislite društveni život, dogovarajte se s prijateljima za popodnevnu kafu u gradu i bez grižnje savjesti otiđite u bioskop ili pozorište. Ljubavni odnos zakomplikovaće se zbog vaše tvrdoglavosti i prkosa pa bi bilo dobro da budete malo popustljiviji.

Vodolija


Sve ćete prihvatati s dozom humora i nijedna vijest neće vam narušiti dobro raspoloženje. Ako ste se udaljili od partnera, mogli biste nadoknaditi propušteno i uživati u zajednički provedenom vremenu. Slobodni će biti pozivani u društvo, na kafu, zabavu i slična okupljanja. Odlično će se zabaviti i oni koji danas idu u bioskop.

Ribe


Budite prilagodljivi! Ako biste najradije pričali viceve, a vašem društvu nije do smijeha, onda se ponašajte ozbiljno. Ako niste dobre volje, ne kvarite raspoloženje onima koji se dobro osjećaju. Porodična rasprava će nastati zbog troškova i poljuljanog kućnog budžeta. Moraćete pronaći neka nova rješenja i više štediti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info