Ovo su najpopularnije frizure ove zime

0

Ako vam je cilj da i ove zime imate modernu i trendi frizuru, onda ne tražite dalje – vrhunski svjetski frizeri kažu kako su sljedeće četiri trenutno najpopularnije.

Guste šiške


Kada je riječ o šiškama, ove sezone možete se odlučiti za više stilova, a koji će vam pomoći da dobijete moderan i privlačan stajling.

Guste šiške, u stilu Brižit Bardo, veoma su privlačne i riječ je o stilu koji je nešto duži te ima razdjeljak po sredini. Ovaj popularni retro stil odličan je izbor i za dame koje po prvi put žele da “imaju” šiške nakon duže pauze.

Novi lob


Jedna od najpopularnijih frizura 2020. godine (kao i 2019. i 2018. i…) bila je lob (duža paž frizura), ali isti stil može izgledati totalno drugačije sa tupim vrhovima ili bez stepenasto ošišane kose.

Da bi sve bilo u datom trendu, kosa bi trebalo da bude ravna i uglađena. Vrhovi su jednake dužine, što samoj frizuri daje teksturu.

Razbarušena piksi frizura


I kratka kosa mora da poraste, a tako ćete dobiti veoma modernu verziju piksi frizure koja odiše teksturom. To je veoma lijep i urban stil kojem ne fali dimenzionalnost, a kako biste je dobile potrebno je da kosa bude duža sa strana i pozadi.

“Razbarušenost” se postiže time što je ova frizura malo duža u odnosu na tradicionalnu piksi frizuru.

Ultra duga


Ultra dugu kosu mogle ste, u posljednjih par sezona, vidjeti kod slavnih dama, kao što su Dženifer Lopez i Arijana Grande, a ona je veoma popularna i ove zime. Istini za volju, neće baš tako mnogo žena moći da postigne ovu frizuru prirodnim putem (čak ni uz pomoć svih tih “magičnih” tretmana za kosu), ali ono što možete uraditi jeste da stavite ekstenzije.

Međutim, imajte na umu da ova praksa može oštetiti kosu (ukoliko se ne uradi od strane profesionalca) pa, ukoliko imate kraću kosu, birajte neke od stilova pomenutih iznad. A vi, srećnice koje imate dugu kosu, uživajte u mnoštvu frizura koje možete napraviti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info