Dnevni horoskop za 05.02.2021.

0

Ovan


Dobri kontakti s okolinom ispuniće vašu svakodnevnicu, a moguće je i druženje s osobom iz druge sredine. Zračićete privlačnošću pa nećete proći nezapaženo od strane suprotnog pola. Ako ste slobodni, postoje veoma velike šanse za novo poznanstvo koje se može razviti u nešto posebno.

Bik


Prepuni ste optimizma i elana, tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih, koji vašu ideju isključuju u startu.

Blizanci


Na pragu ste nove veze – zabavljaćete se u društvu vesele i komunikativne osobe s kojom ćete dijeliti slične interese. Ako se bavite kreativnim poslom, dajte maksimum od sebe kako biste bili zapaženi. Nemojte se prepustiti ljenosti. Prisilite se na barem deset minuta lagane fizičke aktivnosti ili polusatne šetnje.

Rak


Unutrašnji nemir ili napetost biće prolazni pa nemojte preuveličavati neke situacije ili nečije riječi. Očekuje vas razgovor s bivšom simpatijom koji nećete moći izbjeći, ali koji će vam pomoći da se riješite velikog emocionalnog tereta. Iritiraće vas nekorektni postupci kolega, ali njihovi propusti neće proći neprimijećeno ni od strane šefova.

Lav


Potpuno ste odsutni. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rješavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vrijeme ne trgnete i ne odvojite realnost od mašte.

Djevica


Imaćete zavidne intelektualne sposobnosti, ali nepovoljne okolnosti sputavaće vas da ih iskoristite do kraja. Većina komplikacija biće povezana s poslovnim partnerima ili nadređenima. Rok za dovršenje nekog posla bliži se brže nego što vama odgovara. Ipak, ne paničite, sve ćete obaviti na vrijeme.

Vaga


Odlično ćete se snaći na poslovnim sastancima, pregovorima i javnim nastupima. Godiće vam nečije pohvale i komplimenti. Na pomolu je rješavanje složene ljubavne situacije. Druga strana će biti inicijator tih pozitivnih promjena pa nemojte okolišati ako vas pozove na intimni razgovor.

Škorpija


Od partnera nećete dobijati razumijevanje, što će biti povod svađama. Ako mu objasnite kako se osjećate, shvatićete da ste dobro postupili. Izbjegavajte bilo kakav oblik zaduživanja. Mogli biste se prenagliti i ući u finansijski složenu situaciju. Ne ostavljajte ništa nedorečeno, jer ćete partneru poslije teže objasniti svoje namjere.

Strijelac


Bićete loše raspoloženi. Ne ispoljavajte razdražljivost prema onima koji vam ništa nisu krivi. Ni bračni partner neće biti pošteđen vaše ironičnosti. Nesigurni ste u svoje i njegove emocije pa pazite da svađe ne prerastu u krupniji problem.

Jarac


Očekuju vas povoljni ugovori, uspješne kupovine kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata, jer se slična prilika neće skoro ponoviti.

Vodolija


Stižu vam neprijatne vijesti. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše porodice, ovim preokretom postaje neizvodiva. Pomiješali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vam porodične probleme rješavaju poslovni saradnici.

Ribe


S partnerom ćete razmijeniti misli o bliskoj budućnosti i o potezima od velikog značenja za vašu vezu. Razgovor će u početku biti konstruktivan, ali će završiti svađom. Oboje ćete pridavati važnost prošlim situacijama, zamijerajući jedno drugome izgovorene riječi ili postupke. Budite prvi koji će malo popustiti pa će i partner.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info