15 načina da kombinujete suknju sa visokim strukom ove zime

0

Veoma moderna, poželjna i privlačna, suknju sa visokim strukom možete nositi u svim prilikama (ipak, imajte u vidu da to zavisi od modela koji odaberete), a ono što je kod nje posebno interesantno i dobro jeste da vam može pomoći da prikrijete i određene nedostatke na tijelu (kao što su stomak i butine) te da izgledate i malo vitkije. Donosimo vam petnaest odličnih načina na koje je možete kombinovati ove zime.

Asimetrični kroj


Kao jedan od najzanimljivijih krojeva, asimetrična suknja sa visokim strukom je svestrana, a može se nositi u mnogobrojnim prilikama. Kada je riječ o modelima, zaista ih postoji mnogo, a vi birajte onaj koji najviše odgovara vašim afinitetima i stajlingu. Odlična je za kombinovanje sa bluzama, majicama, košuljama…

A kroj


Suknja sa visokim strukom A kroja komad je garderobe koji je veoma ženstven, privlačan i svestran. Idealna je za sve prilike (posebno ako se radi o midi ili maski modelu), a možete je kombinovati i sa džemperima. Takođe, ona je odlična za kombinovanje sa platformicama, gležnjericama, ali i klasičnim štiklama.

Različiti uzorci


Kada je riječ o miješanju različitih uzoraka, potrebo je da budete i malo obazrivi. Ipak, nikada nećete pogriješiti ukoliko odlučite  da odaberete jedan uzorak koji je dominantan i kombinujete ga sa uzorkom koji će ga upotpuniti. U ovom slučaju, uzorak na suknji sa visokim strukom je dominantan, a vesele pruge samo ga dopunjuju.

Puder ružičasta


Ova nježna i blaga nijansa idealna je za zimsku sezonu, jer će vam na najljepši način razveseliti i najtmurniji i najhladniji zimski dan. Suknju sa visokim strukom u ovoj boji možete kombinovati sa istobojnom rolkom, a ukoliko vam je cilj da vaš stajling izgleda upečatljivo, kombinacija sa živahnom plavom nijansom odličan je izbor.

Suknja i rolka


Ovo je vjerovatno i jedna od najjednostavnijih kombinacija u kojoj je glavni protagonista suknja sa visokim strukom. Rolke su zaista popularne i veoma funkcionalne tokom hladnih dana, a u kombinaciji sa ovim modelom suknje dobijate stajling koji je primjeren svim prilikama. Na kraju dodajte kraću jaknu ili kaputić.

Sportski šik


Pomalo neočekivano, ali veoma efektno. Mini suknju sa visokim strukom možete kombinovati i sa sportskim komadima odjeće, kao što je dukserica sa kapuljačom, a dobićete kombinaciju koja je idealna za opuštene varijante.

Kolor bloking


Kada je riječ o zimskoj sezoni, uvijek je dobro unijeti vesele i živahne boje u svakodnevni stajling. Jedan od najpopularnijih načina da to uradite jeste da se odlučite za kolor bloking, moderni stil kombinovanja kontrastnih boja.

Suknja i kožna jakna


Ukoliko volite da nosite suknju sa visokim strukom i tokom zime, još jedan način na koji je možete kombinovati jeste da je uparite sa kratkom kožnom jaknom. Na taj način spajate dva trendi komada garderobe na veoma efektan način. Za glamurozniji i privlačniji izgled, dodajte jedan asesoar od vještačkog krzna.

Prorez


Kao što već znate, postoje mnogobrojni modeli suknje sa visokim strukom, a jedan od njih (koji je veoma privlačan) je i onaj koji ima prorez sa strane. Ovaj model možete veoma lako iskombinovati sa košuljom, ali se vodite pravilom da je potrebno da na košulji otkopčate samo prva dva dugmeta (ili čak samo jedno), jer ne želite da izgledate vulgarno (imajući u vidu da košulju kombinujete sa suknjom koja ima prorez).

Model do koljena


Ovo je i jedan od najelegantnijih modela popularne suknje sa visokim strukom, a idealan je za sve prigode. Jeste, stoji da je to klasični model koji možda može biti i malo “dosadan”, ali opet – možete ga nositi u svim prilikama i veoma lako iskombinovati sa drugim komadima garderobe.

Životinjski uzorak


Već vam je poznato da je sa ovim uzorkom isto potrebno biti oprezan, jer sigurno ne želite da izgledate nezgrapno i neukusno. Najbolje je birati samo jedan komad odjeće (ili maksimalno dva asesoara) u ovom uzorku, a suknja sa visokim strukom svakako je odličan izbor.

Lepršava


Mada je ona idealna za toplije dane, možete je nositi i tokom zime, jer se mogu pronaći modeli koji su napravljeni od toplijih materijala. Ipak, bez obzira na materijal i s čim je kombinujete, nemojte zaboraviti da ispod nje obučete i čarape koje će vam osigurati dodatnu toplotu.

Olovka kroj


Suknja olovka kroja slovi za najelegantniju suknju na svijetu, a suknja olovka kroja sa visokim strukom idealan je izbor za poslovne i svečane prilike. Da biste upotpunili ovaj poslovni stajling, možete je kombinovati sa košuljama ili bluzama.

Mini


Nije baš da smo ludi za mini suknjama tokom zime, ali ako se pravilno kombinuju, one mogu biti veoma privlačne i ugodne. Najbolje je kombinovati ih sa čizmama preko koljena i sa rolkama (bez obzira da li je u pitanju džemper ili bluza). Na kraju, dodajte i kaput čija će dužina sezati tik ispod dužine suknje.

Suknja i košulja


Vanvremenska kombinacija koja se može nositi u tako mnogo prilika. Suknja sa visokim strukom A kroja odlično se slaže sa svim modelima košulja, a nećete pogriješiti ukoliko jednobojnu suknju kombinujete sa kariranom košuljom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info