Dnevni horoskop za 04.02.2021.

0

Ovan


S pozitivnim uticajem Mjeseca, zračićete šarmom. Primjećivaćete poglede i simpatije drugih, a njihovi osmijesi godiće vašem egu i popraviti vam raspoloženje. Planete obećavaju ispunjenje privatnih planova i nada te korist od prijatelja ili profesije. Neki će provesti ugodno veče u društvu osobe suprotnog pola.

Bik


Pokazaćete snalažljivost i smisao za improvizaciju, naročito tamo gdje treba nešto razotkriti ili poboljšati. Ipak, nećete imati strpljenja poslušati tuđe savjete pa će vas nervirati bilo čije uplitanje u vaše poslove. U ljubavi se držite čistih računa. Spletke i flert vam ne trebaju, posebno ako vam je cilj samo provod iz dosade.

Blizanci


Preforsirali ste se. Umor, koji vas muči već izvjesno vrijeme, konačno uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa, ako to ne riješite, slijedi totalni fijasko.

Rak


Otvaraju vam se lijepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutnog stanja i ljenosti ovakva šansa propadne.

Lav


Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite, jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vrijeme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbjeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.

Djevica


Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas, tokom večeri, savladati.

Vaga


Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete s ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namjerama, slijedi vam nagrada za uloženi trud.

Škorpija


Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalijećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena.

Strijelac


Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste pretjerano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promjena posla ili kratak odmor.

Jarac


Skrivaćete neraspoloženje, ali bliski ljudi odmah će primijetiti da nešto nije u redu. Ukoliko brige podijelite s njima, osjećaćete se mnogo bolje. Ne obazirite se na pojedince koji vole pričati iza tuđih leđa. Rasprave s takvima ili istjerivanje pravde samo će vas nepotrebno iscrpiti.

Vodolija


Niste sigurni u kom smjeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo djelovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju.

Ribe


Bićete popustljiviji prema zahtjevima drugih i postati omiljeniji u radnoj sredini i privatnom okruženju. Manje ćete se buniti i prestati razmišljati o radikalnim potezima. U ljubavi će vas privlačiti i istovremeno krasiti postojanost i sigurnost kojom zračite. Neko bi vam malim poklonom mogao iskazati simpatije, a nije isključen ni poziv za druženje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info