Dnevni horoskop za 30.01.2021.

0

Ovan


Neko od ukućana razočaraće vas netaktičnom izjavom. Nemojte odmah uzvraćati i svađati se prije nego saznate šta ga je na to podstaknulo. Iako vas za bivšeg partnera vežu emocije, radije se okrenite budućnosti i novim vezama. Ukoliko obnovite odnos, spoznaćete da se druga strana nije promijenila i da vas opet uvlači u probleme.

Bik


Ako ste u mogućnosti, posjetite rodbinu u drugom gradu. Promjena će vam goditi i pomoći da se oslobodite stresa. Mogli biste dobiti poziv za rođendansku zabavu. Postaće vam jasno da se nekome sviđate. Poziv za viđanje krije u sebi dublje motive. Ako vam se sviđa dotična osoba, olakšajte joj situaciju.

Blizanci


Preuzećete odgovornost za sebe i svoja djelovanja. Vanjske okolnosti suočiće vas sa situacijama ili ljudima koje ste u prošlosti izbjegavali ili zanemarivali. Pri tome nećete zanemarivati ljepšu stranu života pa vas u ljubavi očekuju burne promjene. Uživaćete u spoznaji da je nekome stalo do vas i da vas neko doživljava posebnima.

Rak


Partner će biti spremniji za razgovor i ustupke, a neki parovi proslaviće srećnu vijest ili događaj u porodici. Nesrećno zaljubljeni mogli bi shvatiti da imaju šansi kod osobe koja im se sviđa. Roditelji će se posebno angažovati oko djece, nastojeći što više razvijati njihove potencijale kroz igru ili razgovor.

Lav


Imaćete osjećaj da samo gubite dragocjeno vrijeme u druženju s drugima, jer će vam to iziskivati napor. Aktuelizovaće se situacije vezane za dom i porodicu, odnose s rođacima, nasljedstvo te stambeno pitanje. Nećete biti svjesni koliko vaše raspoloženje i riječi utiču na odluke i postupke bližnjih. Ipak, nemojte ići u krajnosti.

Djevica


Koncentracija će vam biti odlična pa ćete obaviti mnogo kućnih poslova za kratko vrijeme. Ukoliko očekujete goste, odlično ćete se snaći u ulozi domaćina. Ljubavni sklad zavisiće od vaše prilagodljivosti. Moraćete izaći u susret partnerovim zahtjevima. Usprkos tome, ne tražite problem tamo gdje ne postoji.

Vaga


Vodite mirniji život. Prijatelji, rođaci ili roditelji će vas nervirati svojim primjedbama, životnim stavovima i razmišljanjima. Roditeljska uloga iziskivaće prilagođavanja. Neke očekuju teškoće oko selidbe, kupoprodaje ili iznajmljivanja stana. Ne zaboravite na događaj koji mnogo znači vama dragoj osobi!

Škorpija


Ukoliko imate simpatiju u drugom gradu, putem poruka ili elektronske pošte održavaćete odnos. Ipak, nedostajaće vam partnerova blizina pa ćete sve snage usmjeriti na pronalaženje načina da se češće viđate. Član porodice naći će se na udaru kritika zbog svog ljubavnog izbora, ali pomoći ćete da se napeta situacija smiri.

Strijelac


Visok nivo energije činiće vas nemirnima, što će zahtijevati više kretanja i fizičke aktivnosti. Nećete dopustiti da u vaše ime drugi odlučuju. Promijenićete ljubavnu taktiku i zauzeti nezainteresirani stav prema osobi oko koje ste se veoma trudili. Vrlo brzo će se pokazati da ste dobro napravili – druga strana pokazaće zanimanje za vas.

Jarac


Pojedinci će vam zagorčavati život – ne nasijedajte na provokacije. Riješite probleme u porodici, posebno ako imaju veze s djecom i njihovim školskim neuspjehom ili problematičnim ponašanjem. Vodite računa o postupcima, a odluke donosite krajnje razborito. Rasprava s partnerom pomoći će da shvatite šta nije u redu s vašim odnosom.

Vodolija


Trudićete se da uskladite raznovrsne obaveze, a u svemu tome i pronaći prostora za zabavu i ljubavna zbivanja. Roditelji će biti zadovoljni učincima preduzetih vaspitnih mjera, naročito ako se radi o tinejdžerima. Ako ste slobodni, iskra privlačnosti dogodiće se s osobom nesputanog duha, sklonoj avanturama.

Ribe


Optimistično ćete gledati u budućnost. Ljubavna situacija odvijaće se onako kako ste zamišljali. Izlazak s partnerom pokazaće koliko se dobro slažete kada ste sami i bez uplitanja drugih osoba. Zbog toga češće praktikujte zajedničke izlaske. Samci, vaš izgled i nastup ostaviće snažan utisak na nekoga.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info