Lav: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2021. godine

0

Posao. Novi i stari poslovni kontakti će se pokrenuti odmah po ulasku u februar, ali je period za ozbiljnije dogovore i potpisivanje ugovora tek od ulaska u treću dekadu mjeseca.

Lavovi u ovom periodu mogu napraviti ozbiljne poslovne konekcije i ući u priče koje ih mogu na duži rok pratiti i donositi im finansijsku stabilnost. Te finansije će vam povremeno predstavljati problem, ali u drugom dijelu mjeseca slijedi lagani oporavak. Obratite pažnju na odnos sa autoritetima i šefovima – ne brzajte i ne unosite nervozu.

Ljubav. Istovremeno jako lijep i jako komplikovan period je pred zauzetim Lavovima. Jako lijep, jer sada možete poboljšati odnos sa partnerom, krenuti put nekih zajedničkih planova i dogovora čak i po pitanju zaista ozbiljnih situacija – zajedničkog života, braka, planiranja porodice…

Jako komplikovan, jer ništa neće funkcionisati po vašim željama i moraćete da se konstantno prilagođavate i na neki način sebe stavljate u drugi plan (a to je za vas baš teško, zar ne?).

Topli savjet: Saturn je naredne dvije i po godine u vašem polju partnerstava – što prije naučite da se svijet ne vrti oko vas, lakše će vam biti. Ljubav i podršku od partnera svakako imate – red je da date to isto drugoj strani.

Slobodni Lavovi, za vas kreće zaista interesantan emotivan period i to od mladog Mjeseca u znaku Vodolije (vaše polje partnerstva) početkom druge dekade februara. Imaćete više novih prilika, čak i neke „povratnike“ koji će pokušavati da vas osvoje opet…

Zdravlje. Dosta se energetski trošite, a snage vašeg organizma sada baš i nisu na vrhuncu. Više odmarajte i praktikujte laganu fizičku aktivnost. Prijale bi vam šetnje i plivanje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info