Dnevni horoskop za 28.01.2021.

0

Ovan


Mogućnost zaljubljivanja je povećana. Mogao bi vas uzdrmati susret s osobom o kojoj danima razmišljate. Nisu isključeni obnovljeni susreti i veze, dok će oni u braku pokazivati više inicijative da odnose obogate strašću i razumijevanjem. Zahvaljujući saradnji i dobroj organizaciji, uspjećete privesti kraju vrlo zahtjevan poslovni zadatak.

Bik


Zbližite se s članovima porodice, partnerom ili prijateljima, naročito ako ste se od njih udaljili. Pokažite da vam je stalo do njihovih interesa i problema. Učinite li tako i sami ćete se bolje osjećati. Ne prepuštajte drugima inicijativu ni u čemu, jer ćete se dovesti u zavisan položaj. Prihodi i rashodi izmiču vašoj kontroli pa pripazite.

Blizanci


Porast energije i entuzijazma natjeraće vas da se okušate u novom ili dodatnom poslu. Na novčanom planu možete očekivati nove izvore, a više povoljnih prilika imaće oni koji se bave samostalnim radom. Stičete sve više aduta kod partnera. Mnogo toga postižete staloženim i samouvjerenim ponašanjem pa vaš odnos time jača.

Rak


Partner će primijetiti da ste se promijenili. Razmišljaćete koliko su jaka vaša osjećanja prema drugoj strani. Samci, moguća je intimna povezanost s osobom koja živi udaljeno od vas. Finansijska situacija će se popraviti pa ćete moći planirati poduhvate koje ste odgodili. Ipak, to ne znači da trebate pretjerivati s trošenjem.

Lav


Ohrabrite se na odlučne poslovne poteze i rješavanje novčanih problema. Neke okolnosti će se dobro poklopiti i olakšati vam izlaz iz krize. Mnoge stvari su vam sada jasnije. Sve ste samostalniji i imate potrebu sami upravljati svojim životom. Partnera će iznenaditi promjene u vama, ali će mu se svidjeti vaša čvrstina i upornost.

Djevica


Brzo ćete se umarati pa dan nije pogodan za zahtjevnije napore. Izbjegavajte verbalne rasprave i nadmetanja s autoritetima, posebno ako očekujete povišicu ili napredovanje. Bićete skloni povlačenju i nezainteresovanosti za okolna zbivanja. Ako partner prolazi kroz krizno razdoblje, pružite mu podršku.

Vaga


Prepuni ste inicijative i želje za dokazivanjem. Nastojaćete u svemu biti najbolji i to će vam polaziti za rukom. Najbolje učinke postići će oni čiji posao iziskuje kreativnost i originalne ideje. Visoki ljubavni kriteriji i tvrdoglavo ponašanje unijeće nepotreban nemir u ljubavni odnos. Nemojte tjerati inat s partnerom.

Škorpija


Bračni i poslovni odnosi iziskivaće prilagođavanje. Bićete tvrdoglavi i nećete popuštati čak i ako ste svjesni da griješite. Ne potiskujte nezadovoljstvo, podijelite brige s prijateljima. Nemojte se nervirati oko finansijskih i poslovnih problema, jer su uzrok okolnosti na koje, za sada, nemate uticaja.

Strijelac


Aktiviraće se komunikacija s inostranstvom – mogući su poslovi koji vam donose dodatnu zaradu. Izvrsno ćete se snalaziti obavljajući više radnih zadataka istovremeno. Koncentracija će vam biti odlična pa vam ništa neće moći promaknuti. Ako imate djecu, potrudićete se da na poseban način provedete zajedničke trenutke.

Jarac


Pokazaćete zavidnu snalažljivost u obavljanju zadataka. Neki će dobiti isplatu odštete ili riješiti problem s alimentacijom. Održavaćete skladnije privatne veze, imati prijatelje u koje ćete se moći pouzdati. Motivisaće vas saznanje da su neki vaši planovi ugledali svjetlo dana i da ćete uskoro moći uživati u plodovima svog truda.

Vodolija


Nailazićete na nerazumijevanje i kritike saradnika, a mogla bi vas obeshrabriti i poslovna konkurencija. Budite savjesni i odgovorni i nemojte se previše oslanjati na druge kako se ne biste razočarali. Strpljenje vam je na iskušenju, posebno na ljubavnom planu. Savjet i podrška starije muške osobe mnogo će vam značiti.

Ribe


Osjećaćete se iscrpljeno zbog mnogobrojnih kontakata, ali i povećanog obima posla. Izvjesno je prolazno nezadovoljstvo trenutnim odnosnom snaga na ljubavnom planu. Partner će biti previše posvećen poslu, ali mu to ne zamjerite. Venerina podrška osnažuje vaš odnos pa vas ni problemi neće moći razdvojiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info