Dnevni horoskop za 26.01.2021.

0

Ovan


Osvajaćete izgledom, rječitošću i uživati u simpatijama okoline. S lakoćom ćete komunicirati sa strancima, pripadnicima suprotnog pola ili sa osobama koje ste tek upoznali. Ljubavni život biće prepun strastvenih zagrljaja i izljeva nježnosti, ali i planova vezanih za zajedničku budućnost.

Bik


Novi poslovni izazovi zaokupiće vas u priličnoj mjeri, a karijera i posao izložiti povećanim pritiscima. Ništa manje zahtjevna neće biti ni ljubavna svakodnevnica. Partner će biti pun kritika na račun vašeg ponašanja ili će vam zamjeriti otresito ponašanje prema njegovim roditeljima. Ne dopustite da rasprava preraste u svađu.

Blizanci


Očekuju vas poruke ili telefonski pozivi putem kojih će se pojedinci raspitivati kako ste. S nekima od njih mogli biste se naći na kafi i dobro ispričati. Ako vam predstoji razgovor s poslovnim partnerom ili rješavanje poslovnog problema, diplomatskim pristupom postići ćete dobre rezultate. Veče posvetite hobijima.

Rak


Motivisani ste i učinkoviti. Nadređeni će znati cijeniti vašu predanost radu, tačnost i posvećenost. Radni sati proteći će u atmosferi timskog rada, konstruktivnih prijedloga, ali i smijeha i zanimljivih razgovora. Mogli biste se zbližiti s osobom koju potajno priželjkujete ili se pomiriti s partnerom i naći snage za nove početke.

Lav


Znaćete šta želite i u kom pravcu nastaviti dalje. Sve što vam se do sada činilo nejasno, dobiće svoj smisao i oblik. Zaljubljeni će željno iščekivati simpatijin telefonski poziv, a kad se on i dogodi, brzo ćete se dogovoriti za viđanje.

Djevica


Papirologija koja se tiče finansija, da li ličnih ili vašeg šefa, zahtijevaće danas vašu punu pažnju i veći dio dana. To ne mora da znači da je u pitanju nešto loše. Naprotiv, to samo znači da pažljivim planiranjem i vođenjem budžeta možete da izvučete najviše iz nastale situacije.

Vaga


Dogovaraćete se, s partnerom ili simpatijom, gdje ćete se i s kim vidjeti, a nije isključeno da se odlučite i da ostanete skupa kod kuće uz romantičnu večeru. Izvjestan je složen odnos s autoritetima. Ne ponavljajte stare greške i borite se protiv osjećaja manje vrijednosti.

Škorpija


Još se niste ni snašli od vikenda, a već ćete se naći u vrtlogu novih poslova i zaduženja. Ako saradnja i pomoć kolega izostanu, neće vam poći za rukom da se posvetite poslu u dovoljnoj mjeri. Ako ste nadređeni, imaćete neslaganja s podređenima, jer neko od njih ne obavlja posao kako treba.

Strijelac


Oštroumni ste pa će se sve odvijati u skladu s vašim željama. Bićete aktivni u komunikaciji. Svojim dobrim raspoloženjem zabavićete sve koji će se naći u vašoj blizini. Partner će biti raspoložen za razgovor, ali i za planove oko odmora.

Jarac


Rasprave u ljubavnoj vezi čine vas mrzovoljnima pa to i drugi primjećuju. Pod naletom nervoze mogli biste davati neodmjerene izjave ili preduzimati nesmotrene akcije. U poslu će vam krenuti. Uticajni prijatelji ubrzaće rješavanje trgovačkih poslova povezujući vas s kupcima, dobavljačima ili ulagačima do kojih je teško doprijeti.

Vodolija


Nedostatak koncentracije mogao bi biti uzrok neugodnosti ili propusta, što će neke zlonamjerne osobe jedva dočekati. Ne dopustite da vas iko izbaci iz takta i oduprite se iskušenju da ulazite u rasprave. S nestrpljenjem ćete priželjkivati dolazak kući, jedva čekati da se smjestite u omiljeni kutak i uživate s najmilijima.

Ribe


Nećete dopustiti da vas razočarenja ili prepreke obeshrabre. Kada odredite ciljeve i prioritete, biće vam lakše. Imaćete premalo vremena za sve ono što želite obaviti i ono što drugi očekuju od vas. U večernjim satima biće vam prijeko potreban odmor, jer će vam radni dan prilično teško pasti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info