Dnevni horoskop za 24.01.2021.

0

Ovan


Bićete dobro raspoloženi i željećete svima pokazati koliko vam znače. S obzirom na to da vam intenzivan radni ritam ne ostavlja mnogo vremena za kvalitetno druženje sa porodicom, potrudite se i iskoristite ove lijepe trenutke do maksimuma. Mlađi će se prikloniti društvu prijatelja i postoje veoma velike šanse da vide i upoznaju zanimljivu osobu suprotnog pola.

Bik


Vrata vašeg doma biće širom otvorena prijateljima i rodbini. Priredićete večeru ili pozvati komšije na kafu. Roditelji među vama će biti na sto muka. Tinejdžeri će vas izluđivati svojim prijedlozima, a najmlađi će iziskivati više strpljenja. Biće vam do odmora, ali danas ćete toga imati najmanje.

Blizanci


Iz jutarnjeg sna budiće vas zvono na vratima. Očekuju vas posjete. Tek što će vas jedni napustiti, ubrzo će stići drugi. Stalno ćete na sto iznositi jelo i piće. Sve će vas to veseliti, ali i pomalo umoriti. Mnogi će kovati planove i razmišljati o životu i onome što su propustili da urade. Pripazite samo da vas takve misli ne ražaloste.

Rak


U vašem domu vladaće uzbudljiva atmosfera. Roditelji će učestvovati u vašim ljubavnim planovima ili pripomoći da živite opuštenije i bolje. Ipak, biće i prolaznih trzavica zbog vaše nepopustljivosti i njihove potrebe da previše nameću svoja stajališta. Mučiće vas novčana situacija. Kad zbrojite sve troškove, nećete se osjećati baš sjajno.

Lav


Ako vas obuzmu brige, bitno je da što više razgovarate o tome s osobama kojima vjerujete. Nemojte potiskivati, nositi u sebi i gušiti emocije koje se u vama bude. Višak slobodnog vremena omogućiće vam da posložite razbacane kockice svoga života u cjelinu. Rado biste se odmarali, ali imate dosta obaveza.

Djevica


Ako od vas zatraži uslugu osoba koju ne poznajete dobro, razmislite šta ćete odgovoriti. Aktivno opuštanje i druženje s prijateljima više će vas zanimati od pasivnog odmora. Slobodni će upoznati nekoga ko će u njima pobuditi veliko zanimanje. Mlađi će tražiti priliku da se negdje zabave, jer će im kod kuće biti previše dosadno.

Vaga


Probudićete se s osmijehom na usnama i u radosnom raspoloženju priključiti ukućanima u cjelodnevnom druženju. Potpuno rasterećeni od svakodnevnih briga odlično ćete se slagati sa svima, a kada druženje zamre još će vam ostati energije za večernju šetnju. Zaljubljeni će se osjećati kao da su na sedmom nebu.

Škorpija


Nećete podnositi rutinu ni dosadnu ljubavnu svakodnevnicu. Neće vas držati vrijeme ni mjesto. Mijenjaćete dogovore u posljednjem trenutku. Obnovićete kontakte s prijateljima s kojima ste se nekad odlično zabavljali. Rasprava za stolom u vrijeme ručka mogla bi završiti prepucavanjem.

Strijelac


Dobro ćete se zabavljati u društvu rodbine ili sami ispred TV ekrana. Možda ćete posjetiti roditelje ili ćete s partnerom boraviti sljedećih nekoliko dana kod njegovih rođaka. Ukoliko putujete, pojačajte oprez u saobraćaju, posebno ako ste posljednjih dana iscrpljeni zbog kućnih obaveza ili čestih kontakata s ljudima.

Jarac


Knjige, časopisi i literatura neće biti samo sredstvo sticanja znanja, nego će predstavljati i najučinkovitiji način opuštanja i odmora. Zasmetaće vam ako vas neko prekida u tome. Od nekoga biste mogli dobiti poklon kojem se niste nadali. Iznenadiće vas ponajprije osoba koja se odlučila na taj gest, a zatim i vrsta poklona koji ćete primiti.

Vodolija


Prepuni energije bićete pokretač dobrog raspoloženja. Spremni na šalu, nećete poštediti nikoga, a spremno ćete dočekati i uzvratne šale. Ipak, ako primijetite da neko izbjegava da učestvuje u šalama, nemojte ga prisiljavati. Stresa i umora rješavaćete se čitanjem, gledanjem televizijskog programa ili hobijima.

Ribe


Možda ćete cijeli dan biti prisiljeni rješavati probleme svojih rođaka ili ćete stalno primati nove goste, jedne ispraćati, a druge dočekivati. Tokom popodneva neki će ukućani pokazivati prve znakove nezadovoljstva pa ćete se naći u ulozi onog koji miri posvađane strane. Odgovaraće vam samoća i rado ćete se povlačiti u svoju sobu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info