3 NAJPOPULARNIJA zimska parfema koja trebate imati odmah sada

0

Ukoliko želite da se ove zime malo izdvojite iz gomile te da prekrasno mirišete, birajte neki (ili sve) od sljedeća tri parfema.

Givenchy – “L’Interdit Eau de Parfum Intense”


Znate za one parfeme koji odišu ženstvenošću, karakterom, smjelošću? Ako ne znate, onda upoznajte L’Interdit Eau de Parfum Intense – tako moderan, tako postojan, tako savršen za hladne zimske dane. Opojna cvjetna senzualnost u kombinaciji sa drvenastim notama stvara savršenu mirisnu strukturu koja je istovremeno intrigantna i elegantna, a koja je zaštitni znak žene koja voli da bude misteriozna.

Tom Ford – “Métallique”


Na opojne mirise bijelog cvijeća obično smo navikle u parfemima koji se preporučuju za proljetnu sezonu, ali kada se oni kombinuju sa ugodnom vanilijom i toplom sandalovinom, dobija se savršen zimski parfem. Upravo takav je Métallique, a odlična je opcija za dnevne zimske varijante.

Hermès – “Twilly d’Hermès Eau Poivrée”


Odvežite vrpcu sa bočice ovog parfema (da, u pravu ste – inspirisana je onim otmjenim i predivnim Hermesovim maramama), pošpricajte je parfemom i zavežite je nonšalantno oko ruke. Svaki put kada pomjerite ruku osjetićete eksplozivnu mješavinu ruže, bobičastog voća i ružičastog bibera – baš ono što će ugrijati svaki zimski dan ili veče.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info