Dnevni horoskop za 17.01.2021.

0

Ovan


Danas će biti veoma uzbudljiv dan. Sve će biti onako kako želite. Loše stvari kao da ne postoje za vas! Prijatelji će vas svi gledati kao vođu, a kod kuće će vas čekati porodica sa svom ljubavi i odobravanjem. Možda poželite isprobati sreću i na kocki, ali nemojte pretjerivati. Zapravo imate sve ono bitno!

Bik


Ovo je dan za tihu kontemplaciju. U zadnje vrijeme ste dosta brinuli o finansijama, ali sada više nemate potrebe za toliko brige. Svi znakovi pokazuju kako će se ta situacija promijeniti. Naporno ste radili i sada je vrijeme da požanjete plodove svog rada. Uživajte u ovom blagostanju, ali nemojte odmah potrošiti sav kredit!

Blizanci


Danas ćete sigurno uživati! Dan je pun mogućnosti i prilika koje trebate iskoristiti. Sve će započeti prilično rutinski, ali držite oči otvorenima, jer promjene stižu. Vaša nova avantura doći će pod maskom obične situacije. Neko koga sretnete sasvim slučajno mogao bi vam postati poslovni partner.

Rak


Zaboravite na posao za promjenu i fokusirajte se na svoj ljubavni život. Ovo je područje koje zaista treba vašu pažnju. Nema smisla čekati na partnera da ostvari bilo šta umjesto vas. Zakaparite romantični vikend. To će koristiti vašem odnosu i dodati onu iskru koja vam je nedostajala.

Lav


Današnji dan dočekujete puni energije. Vaše samopouzdanje je na vrhuncu zbog svih nedavnih događanja. Imate svako pravo biti ponosni na sebe i svoja postignuća, pogotovo na poslovnom planu. Što se tiče ljubavi, moraćete biti malo aktivniji. Dogovorite romantično veče s voljenom osobom. To će učiniti čuda za vaš odnos.

Djevica


Imate jake humanitarne instinkte danas. Intenzivno razmišljate o ljudima oko sebe. Ta kombinacija zajedno s vašom empatijom i intuicijom biće odlična za zacjeljivanje nekih rana. Ako ne volite svoj posao, razmislite o poslu terapeuta ili savjetodavca neke vrste. To je kao stvoreno za vas.

Vaga


U zadnje vrijeme puno više mislite na sebe, a i iskreniji ste sami prema sebi. Možete promijeniti svoj život. Sve što treba je još malo vremena i obaveze. Napravili ste veliki napredak u ličnom razvoju. Nastavite ovako i završićete na puno boljoj poziciji. Oči stalno držite na cilju.

Škorpija


Osjećaćete se samopouzdanije i ugodnije u svojoj koži više nego proteklih nekoliko dana. Postigli ste puno toga pa zašto sebi ne priznate barem nešto? Toliko ste se skoncentrisali na posao da ste zapustili prijatelje i voljenu osobu. Provedite malo kvalitetnog vremena s partnerom i nadoknadite propušteno.

Strijelac


Vrijeme je da se malo opustite. Danas vam planetarna energija donosi novi krug tolerancije i razumijevanja. Iskoristite i jedno i drugo. Pokažite svoju nježniju i opušteniju stranu. Niko neće prihvatiti oštru promjenu, ali malo postepenog prilagođavanja neće biti naodmet. Više slušajte i manje govorite.

Jarac


Sjećate li se svih svojih odluka koje ste donijeli? Moraćete se malo više posvetiti sebi. Toliko ste zaposleni da vam se i malo vježbanja čini luksuzom koji ne možete sebi priuštiti. Zapravo, situacija je obratna. Zdrava ishrana i fizička aktivnost nešto je što u ovom trenutku ne smijete preskočiti!

Vodolija


Ovo je vrlo interesantno vrijeme za vas. Dobijate energiju i entuzijazam koji će vam pomoći ostvariti sve potrebne promjene u vašem životu. Pred vama je puno posla, ali vi to možete! Vaši voljeni neće baš pokazivati interes za vaše poslovne uspjehe, jer im vi nedostajete. Potrebna vam je bolja ravnoteža!

Ribe


Imate veliki kreativni potencijal u sebi. Iskoristite li ga ponekad? Ovaj kreativni ciklus trajaće vam sljedećih mjesec dana. Nemojte dozvoliti da sve prođe pored vas. Iskoristite sve svoje mogućnosti kako biste se izrazili. Trenutno je manje bitno šta radite nego da nešto zapravo radite. Kreativnost će vam otključati sve moždane aktivnosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info