Dnevni horoskop za 15.01.2021.

0

Ovan


Voljeli biste da provedete dan u društvu osobe koja vas ispunjava pozitivnom energijom i vraća osmijeh na lice. Pokušajte da susret sa dotičnom organizujete tokom popodneva. Takođe, nađite vremena da se okrenete vašoj duhovnoj strani ličnosti. Pročitajte neku knjigu na temu spiritualnosti ili prionite na meditaciju.

Bik


Ovo je dan kada shvatate da se potvrđuje staro pravilo – ljudi su skloni da zaborave loše, a da pamte dobre stvari. Jedan susret sa osobom iz prošlosti koja je iznevjerila vaše povjerenje, učiniće da joj konačno oprostite. Nema potrebe da živite u prošlosti i da nagomilavate negativne emocije. Pružite ruku pomirenja svima onima za koje mislite da to zaslužuju.

Blizanci


Osjećate da imate višak energije koju ne znate kako da kanališete. Za vas je najbolje da porazmislite o nekoj fizičkoj aktivnosti. Raspitajte se koji sve vidovi rekreacije postoje i šta je to što najbolje odgovara vašem temperamentu, a da neće remetiti vaše dnevne obaveze. Ne ustručavajte se da potražite savjet stručnog lica, a u međuvremenu, informišite se putem odgovarajuće literature ili interneta.

Rak


Skorašnja dešavanja na ljubavnom planu su vas ostavila zatečenima i imate osjećaj kao da ne dobijate sve što zaslužujute. Zapamtite da ne mogu svi da čitaju znake kao vi; ako vam nešto smeta onda to i recite. Romatična veza bi trebalo da bude nešto što će vam pomoći da ostvarite snove, a ne nešto što vas koči.

Lav


Vjerovatno ćete danas najviše razmišljati o finansijama. Ako ste u deficitu sa istima, najbolje bi bilo da neko vrijeme iskoristite za učenje o zakonima i principima štednje. Ono u čemu najviše uživate su definitivno putovanja. Priuštite sebi bar kraći predah tako što ćete otići na izlet sa voljenom osobom.

Djevica


Danas nađite vremena da povedete računa o vlastitom zdravlju. Ne mora da znači da vam je potrebna medicinska intervencija bilo koje vrste, već samo najobičniji rutinski pregled. Takođe, pokušajte da poradite na opštoj kondiciji. Zamolite dobrog prijatelja da vam se pridruži u rekreaciji. Lakše je udvoje.

Vaga


Novi razvoj događaja, vezan za romantičnu stranu vašeg života, ima izuzetno povoljan uticaj na vas – u stanju ste da svima govorite kako se osjećate i želite da sa cijelim svijetom podijelite radosna osjećanja. Moguće je da danas upoznate neke nove, zanimljive ljude. Jedna poslovna obaveza vas odvlači od privatnog života. Što je prije završite, prije ćete moći da nastavite po starom.

Škorpija


Ne dozvolite vašem egu da preuzme kontrolu nad ovim danom. Druge ljude iz vaše okoline je teško prevariti, a nećete moći ni da ih privolite da učine stvari koje se protive njihovoj logici. Za vas bi bilo bolje da se okrenete vašem unutrašnjem biću, a vodstvo prepustite nekom drugom. Nemojte se začuditi ako danas zaplačete bez razloga.

Strijelac


Ne bi bilo loše da danas porazmislite o postupcima od prije nekog vremena. Moguće je da ste bili svjedoci nekih neobičnih situacija i sada je pravi momenat da sagledate i ocijenite vaše ponašanje. Ne bi bilo loše da poslušate savjet drugih. Razmotrite njihova zapažanja i prijedloge, naročito ako govore iz srca. Oni vas posmatraju iz drugačije perspektive.

Jarac


Ovaj dan nikako nije pogodan za isticanje u prvi plan sopstvenog mišljenja i potrebe za dokazivanjem kako ste u pravu. Danas zaboravite na “glavnu ulogu”, u protivnom, vaša okolina će zauzeti defanzivni stav. Za vas bi bilo bolje da pokažete osjećajnu stranu po kojoj ste inače i poznati.

Vodolija


Ovoga dana, jedna izuzetno bitna stvar zahtijeva vašu pažnju. Najvjerovatnije se radi o profesionalnoj strani vašeg života i u pitanju je odluka vezana za radno mjesto. Ako je riječ o primamljivoj ponudi vezanoj za unapređenje, dobro razmislite da li zaista želite dodatnu odgovornost. Pogotovo ako višak obaveza nije adekvatno nagrađen.

Ribe


Pad energije, koji je započeo prije nekoliko dana, dostiže svoj vrhunac. Ovo se, između ostalog, odražava na vaš ljubavni život. S obzirom na to da se život sastoji od energetskih uspona i padova, ne uzimajte ovo previše k srcu. Pa ipak, ne bi bilo loše da sa voljenim bićem obavite jedan razgovor u pogledu zajedničke budućnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info