Kožne pantalone: 18 odličnih načina da ih kombinujete ove sezone

0

Kožne pantalone trend su koji se uvijek vraća u modu, posebno kada su u pitanju hladniji proljetni, jesenji ili zimski dani. One su veoma udobne te se mogu kombinovati sa dosta drugih komada garderobe, a evo i na koje načine to možete uraditi ove sezone.

Ultra moderno


Kožne pantalone možete kombinovati sa uvijek popularnim gležnjericama, ali i sa još dva veoma popularna i moderna zimska komada garderobe – sa rolkama i kaputima. Dodajte još i par asesoara i dobijate ultra moderan i privlačan stajling.

Veoma poželjno


Međutim, ukoliko niste pristalica rolke (neke žene imaju osjećaj da ih njena kragna previše steže), uvijek se možete odlučiti za modele koji imaju nešto labaviju kragnu. I dalje ćete imati veoma moderan, ali i jako poželjan stajling.

Sofisticirano


Kožne pantalone mogu vam pomoći da izgledate i veoma sofisticirano, ali bi ovdje bilo dobro da se ograničite samo na kombinovanje dvije nijanse (najbolje neutralne). Crno i bijelo su neprolazna kombinacija koja uvijek “pali”, a može vam pomoći da izgledate odlično.

Boja


Naravno, ne morate se odlučiti samo za crne kožne pantalone (iako su one, definitivno, najpopularniji model). Jednako dobro ćete uraditi i ako birate kožne pantalone u boji, a bordo je možda i najbolja opcija, jer se radi o neutralnoj nijansi koju možete kombinovati sa svim drugim bojama.

Crno i bijelo


Ako nosite crno-bijelu kombinaciju, u ovaj stajling uvijek je dobro dodati i par malih asesoara u boji. Oni vam mogu pomoći da vaš stajling izgleda što upečatljivije, a kapa u veselim bojama samo je jedna od mnogobrojnih opcija.

Elegantno


Uvijek postoje prilike kada je potrebno da imamo elegantan stajling, a možete ga postoći i kombinovanjem kožnih pantalona. Uradite to tako što ćete ih upariti sa klasičnim komadima garderobe, kao što su bijela košulja ili bluza i klasični kaput boje kamilje dlake.

Opušteno


Predimenzionirani komadi garderobe veoma su popularni, a mogu vam pomoći da postignete i opušten stajling. Primjera radi, predimenzionirani džemper možete kombinovati sa kožnim pantalonama i predimenzioniranim šalom. Dodajte i kožnu jaknu i dobili ste veoma opušten, ali i jako privlačan stajling.

Moderno


Kožne pantalone veoma su moderne i mogu se nositi u svim prilikama. I, najbolje od svega jeste što ih nije potrebno uvijek pretjerano stilizovati. U određenim situacijama možete se “provući” sa jednostavnim komadima garderobe koji vam daju moderan stil. Kombinujte kožne pantalone sa majicama i prslucima te dodajte kraći kaput. Stajling upotpunite pomoću asesoara.

Pravo osvježenje


Pastelne boje veoma su nježne, ali i veoma poželjne tokom zimske sezone. Ukoliko ih nosite u kombinaciji sa neutralnim nijansama, vaš stajling će izgledati svježije i upečatljivije. Kaput u nekoj od pastelnih boja uvijek je odličan izbor.

Kontrastne boje


Kombinovanje kontrastnih boja (ili kolor bloking) veoma je upečatljiv stil koji vam može pomoći da se u potpunosti istaknete iz mase. Kožne pantalone kombinujte sa majicama nautralnih nijansi, a kolor bloking postignite tako što ćete nositi kaput i torbu koje su u kontrastnim bojama.

Bordo


Bordo je veoma privlačna i moderna boja koja se ponaša poput neutralnih nijansi. Upravo zbog toga je idealna za kombinovanje sa svim drugim bojama, a možete je kombinovati kao što biste to uradili sa crnom ili bijelom.

Klasično


S klasičnim komadima garderobe nikada ne možete pogriješiti, a oni vam mogu pomoći da stvorite veoma elegantan poslovni stajling. Kožne pantalone veoma lako možete kombinovati sa bijelim košuljama ili bluzama, a kaput srednje dužine još je jedan klasični komad garderobe koji će upotpuniti ovaj stajling.

Neutralno


Neutralne nijanse veoma su zgodne za kombinovanje, bez obzira da li ćete ih kombinovati sa drugim neutralnim nijansama ili nešto svjetlijim i živahnijim bojama. Štaviše, one vam pomažu da imate skladan i privlačan stajling.

Ženstveno


Bundica od vještačkog krzna veoma je popularan komad garderobe tokom hladnih zimskih dana, a osim što je popularna i moderna, ona je i veoma ženstvena. Može se kombinovati sa svim drugim komadima garderobe pa ni kožne pantalone nisu izuzetak.

Totalno šik


Zanimljivi kaput asimetričnog kroja možda i nije jedan od najuobičajenijih koje ćete vidjeti tokom zimske sezone, ali je ipak veoma praktičan, moderan i totalno šik. Veoma lako ga možete kombinovati sa farmericama i klasičnm pantalonama, ali i sa kožnim helankama i kožnim pantalonama.

Klasično 2.0


Klasične crne kožne pantalone komad su garderobe s kojim nikada nećete pogriješiti. A da se zadržite u klasičnom stilu, kombinujte ih sa bijelom košuljom preko koje ćete obući vesticu, a stajling upotpunite pomoću klasičnog kaputa kamilje dlake i asesoara.

Urbano


Čizme preko koljena najpopularniji su model čizama unazad par sezona i malo je vjerovatno da će ih neki drugi model skinuti sa tog trona. Idealne skoro za sve prilike, a veoma lako ih možete ukomponovati u svakodnevni stajling. Jedan od načina da to uradite jeste i da ih kombinujete sa kožnim pantalonama.

Sportski


Na kraju, kožne pantalone možete kombinovati i sa elegantnijim modelima patika (mada nećete pogriješiti ni ako ih kombinujete sa klasičnim patikama). Na taj način možete dobiti polu-sportski ili sportski stajling (u zavisnosti od ostatka kombinacije).

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info