Dnevni horoskop za 11.01.2021.

0

Ovan


Naći ćete vremena i volje za stvaralaštvo i rekreaciju. Željećete da uradite promjenu na sebi pa biste se mogli uputiti kod frizera i odlučiti se za novu boju kose. Odnos s partnerom biće jako dobar, a i više ćete biti posvećeni jedno drugom.

Bik


Nećete biti raspoloženi za druženje i razgovore. Na poslu će mnogi primijetiti vaše neraspoloženje pa će vam smetati njihovi upiti i zanimanje za vas. Nakon radnog vremena najljepše će vam biti vratiti se u sigurnost svog doma. Mogla bi vas iznervirati svađa s roditeljima ili rodbinom zbog različitih gledišta i načina razmišljanja.

Blizanci


Uživaćete u razgovorima i šalama. Bićete omiljeni i buditi simpatije ljudi pa nije isključeno da nekom zapnete za oko. Poboljšaće se saradnja i kolegijalnost pa ćete dio odgovornosti i zaduženja moći proslijediti kolegama i na taj se način rasteretiti. Moguća je posjeta rodbini.

Rak


Trudićete se da izađete nakraj s brojnim obavezama, nudićete pomoć drugima i preuzimati na sebe tuđe zadatke. Napravite listu prioriteta, realno procijenite vrijeme koje imate na raspolaganju i fokusirajte se na zadatke za koje vi snosite odgovornost.

Lav


Uživaćete u raznovrsnim društvenim zbivanjima i voditi sadržajne razgovore sa zanimljivim osobama. Povoljan uticaj Mjeseca istaknuće vašu ličnost pa će društveni Lavovi biti glavni zabavljači među prijateljima i kolegama. Primićete zanimljiv poziv ili poruku, a moguće je i da sasvim slučajno sretnete osobu koja vam se sviđa.

Djevica


Nemojte se previše direktno suprotstavljati šefovim odlukama ili komentarisati rad drugih iza njihovih leđa. Osim što bi vas u tome mogli otkriti, nepotrebno ćete priskrbiti sebi antipatije. S partnerom ćete se lakše posvađati nego dogovoriti. Na tapetu će se naći njegovi stari grijehovi koje ste mu već bili oprostili, ali ćete mu ih ponovno prebacivati.

Vaga


Očekuje vas prolazno neraspoloženje. Nećete imati dovoljno energije da se uhvatite ukoštac sa obavezama koje će se samo nakupljati. Ponudite pomoć kolegi u rješavanju iskrslog poslovnog problema čak i ako nije u vašoj nadležnosti. Iznenadna posjeta poremetiće vam planove baš u trenutku kada ste se htjeli odmarati.

Škorpija


Najviše promjena očekuje vas na poslovnom i društvenom planu. Ako se nađete u napetoj situaciji, shvatićete ko vam je prijatelj i na koga ubuduće možete računati. Unosićete nervozu u sve što budete radili. Odgodite ono što nikako ne možete stići i što nije nužno, jer inače ništa nećete uspjeti uraditi kako treba.

Strijelac


Dan će vam uljepšati poruka ili dar voljene osobe, poziv prijatelja iz inostranstva ili posjeta članova rodbine. Primijetićete da u ljubavnoj vezi dolazi do poboljšanja. S partnerom ćete otvoreno razgovarati o problemima, osjećajući novu snagu i bliskost. Pazite na novac, ne posuđujte ga olako nepouzdanim ljudima.

Jarac


Uprkos manjim preprekama koje će se svoditi na nepovoljne uslove za rad ili neozbiljnost kolega, bez većih teškoća stizaćete do cilja. Bavićete se plaćanjem računa, obilaziti prodavnice, kupovati ili nešto prodavati. Pazite koliko trošite, nemojte se olako odvajati od većih novčanih iznosa.

Vodolija


Trošićete mnogo energije na situacije koje toga nisu vrijedne. Poštedite sami sebe i odredite prioritete. Radite samo ono što je bitno i ne opterećujte se odgodivim obavezama. Ako vam se partner požali da ima nekih problema, saslušajte ga. Ipak, važne ljubavne razgovore najbolje je odgoditi za koji dan.

Ribe


Ne sređujte dokumente, ugovore i dozvole, jer ništa neće ići po planu. Već od jutra bićete neraspoloženi i neorganizovani pa nećete moći pronaći važan dokument, ključeve ili neku drugu stvar. Intuicija i instinkt pomažu vam da otkrijete “tajne” – biće dovoljan kratak razgovor da otkrijete sagovornikove namjere.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info