ZARA: Ovo su čizme koje ćemo nositi ove zime

0

Kako nam stigne zimska sezona, tako su čizme model obuće koji nosimo gotovo svakodnevno. A kako bismo i ove zimske sezone imale veoma moderan stajling, pobrinula se ZARA – upravo sljedeći modeli čizama su među najpopularnijima.

Čizme preko koljena


Ove fantastične čizme su već par zimskih sezona u vrhu popularnosti, mada su jednako popularne i tokom jeseni i proljeća – doduše, kada je riječ o ove dvije sezone, onda najčešće nosimo čizme preko koljena od antilopa ili velura. Međutim, kako je zimska sezona vlažnija i hladnija, čizme preko koljena od kože najbolji su izbor.

Ovo su čizme koje možete nositi gotovo u svim prilikama, a odlične su za kombinovanje sa mini haljinama, uskim pantalonama i farmericama, a jednako dobro ih možete iskombinovati i sa mini suknjama i kožnim helankama. Jedno je sasvim sigurno: čizme preko koljena ultra su popularne i rado ih nosimo i ove zime.

Čizme s naborima


Tokom zimske sezone, čizme su svakako jedan od najomiljenijih, ali i najpraktičnijih modela obuće pa gotovo da ne propuštamo priliku da ih nosimo. Kao što već i same znate, postoji tako mnogo modela čizama, a ZARA nas je obradovala i čizmama sa naborima koje su veoma popularne i moderne.

Riječ je o čizmama koje se veoma lako mogu kombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, od suknji i haljina do pantalona i klasičnih modela farmerica. Pored toga, dostupne su u tri boje (crna, bež i smeđa), a vi birajte one koje najbolje odgovaraju vašim modnim preferencijama.

Moderne kaubojke


Klasične kaubojke su se vratile na scenu i dok ih jedne žene hvale i obožavaju, druge ih uopšte ne vole i zaobilaze ih u širokom luku. One možda i jesu malo teže za kombinovanje, a ako im baš i niste ljubitelj, ali biste ipak željele da nosite ovaj trend te da unesete moderne promjene u svoj stajling, odlična opcija su ove moderne ZARA čizme u stilu kaubojki.

Naime, riječ je o čizmama sa stileto štiklom koje sežu do koljena, a kod kojih šavovi neodoljivo podsjećaju na one koji se obično nalaze na kaubojkama. Ovo će vam pomoći da dobijete veoma interesantan stajling, a pomenute čizme možete veoma dobro iskombinovati sa raznim modelima pantalona i farmerica.

Čizme do koljena


Klasični modeli čizama uvijek su dobar izbor i uvijek im se rado vraćamo. Takav je slučaj i sa klasičnim čizmama do koljena, odnosno visokim, ravnim čizmama, a koje veoma lako možete uvrstiti u svakodnevni stajling tokom zimske sezone, bilo da ih nosite u poslovnim ili neformalnim prilikama.

Ovaj model čizama odlično se slaže gotovo sa svim komadima garderobe pa ih lako možete dodati pantalonama, farmericama ili suknjama i haljinana. Kockasta, ravna peta doprinosi eleganciji i klasičnom stajlingu, a idealna je i za žene koje ne preferiraju nešto više potpetice.

Krokodilska koža


Kada je riječ o modi i trendovima, bitno je napomenuti da iako su trendovi stvar trenutka, odnosno sezone, neki od njih se zadržavaju i više sezona te postaju klasični trend bez kojih je određena sezona gotovo pa nezamisliva. Takav je slučaj i kada su u pitanju asesoari i obuća sa efektom krokodilske kože – uvijek su poželjni i moderni, a nosićemo ih i ove zime.

Čizme sa efektom krokodilske kože mogu vam na tako jednostavan način pomoći da dobijete apsolutno spektakularan stajling, ali to zavisi i od komada garderobe koje ćete uvrsiti u kombinaciju. Krokodilska koža nikada nije bila popularnija pa eto još jednog razloga da je nosite ove zime.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info