Bijele farmerice: 18 elegantnih kombinacija za ovu zimu

0

Ukoliko ste ljubitelj farmerica, ove sezone birajte bijele! One su lijepe, moderne, elegantne te ih možete nositi skoro u svim situacijama. Evo i kako.

Tri boje


Bijela je veoma zahvalna za kombinovanje i jednako dobro se slaže sa svjetlijim i tamnijim bojama. Koje izabrati? Pa, naravno, one koje vam se najviše dopadaju, ali i koje vam pomažu da se malo istaknete.

Bijela se slaže sa svim bojama


Ukoliko vam je cilj da se istaknete iz gomile, jedan od najlakših načina da to uradite jeste da se odlučite za bijele farmerice. A još ako ih kombinujete sa čizmama preko koljena, to je onda pun pogodak.

Neutralno, a perfektno


Neutralne nijanse veoma su zahvalne za kombinovanje sa drugim bojama, ali i međusobno. Po prirodi, one nisu nimalo napadne te su veoma ugodne oku, a sa kombinacijom bijele i smeđe nikada ne možete pogriješiti.

Dašak svježine


Međutim, ukoliko ipak želite da unesete i neku svjetliju nijansu u svakodnevni stajling, a koja će ga osvježiti, razmislite o živahnim, svijetlim bojama. I, za početak, to može biti u obliku asesoara. Žuta je uvijek odličan izbor.

Ležerno


Postoje i dani kada je potrebno obući se ležerno, a ovo je baš jedna od tih kombinacija. Farmerice u kombinaciji sa džemperom uvijek prolaze, a stajling upotpunite pomoću kaputa.

Polu-opušteno


Međutim, postoje i situacije kada se možete “provući” sa polu-opuštenim stilom (nešto između formalnog i neformalnog stila, a koji bi odgovarao objema prilikama). Košulja i bijele farmerice toliko su jednostavna, a tako efektna kombinacija tako da dalje ne morate razmišljati. Dodajte džemper i kraći kaput i to je to.

Uvijek karirano


Popularni karirani uzorak, bio on sitniji ili krupniji, rado je viđen gost u ormaru svake žene. Idealan za sve prilike, ali i jako zahvalan za kombinovanje. Sa bijelim farmericama odlično se slaže.

Neutralno i privlačno


Neutralne nijanse su i dosta privlačne te vam mogu pomoći i da stvorite monohromatski stil. Ukoliko vam on ipak nije cilj, uvijek možete kombinovati više neutralnih nijansi i izgledati odlično.

Labava rolka


Rolka je uvijek popularna tokom hladnih zimskih dana, a jedan od modela koji je veliki hit svakako je i rolka sa labavom kragnom. Odlična za kombinovanje sa većinom drugih komada garderobe pa tako i sa bijelim farmericama.

Crno-bijelo


Ovo je veoma jednostavna kombinacija, ali je ona i veoma efektna. Imajući u vidu da se crna i bijela nadopunjuju te da jedna drugu ističu, zaista, s njihovom kombinacijom nikada ne možete pogriješiti.

Bordo


Čak se i prekrasna bordo nijansa može nazvati neutralnom, a za nju važi nepisano pravilo da je možete posmatrati kao da je riječ o crnoj pa je, shodno tome, možete i kombinovati kao što biste kombinovali crnu.

Sivi kaput


Ukoliko imate ovaj popularni kaput (crni, teget, braon i sivi kaput najpopularniji su kaputi tokom zimske sezone) on se veoma lako može kombinovati sa bijelim farmericama. Štaviše, one će ga još dodatno istaknuti.

Prava kulerka


Bijela je poželjna u svim prilikama, ali je ista stvar kada se radi o crnoj i bež. Ono što je dobro jeste da se ove tri nijanse super slažu i nećete pogriješiti ukoliko ih kombinujete. Štaviše, možete izgledati totalno kul.

Ružičasta


Ružičasta je veoma prijatna i privlačna boja, a siguran je znak da će vas svi primijetiti. Ona se baš dobro slaže sa bijelom, bez obzira da li ćete se odlučiti za kaput, bluzu ili torbu u ovoj toploj nijansi.

Ključ je u asesoarima


Kako bi vaš stajling bio što upečatljiviji i što zanimljiviji (a to vam je sigurno cilj), obogatite ga pomoću asesoara. Ne, to ne znači da je potrebno da sve asesoare koje imate uvrstite u jednu kombinaciju – ponekad je dovoljno tek par asesoara da izgledate odlično.

Bijele farmerice i krzno


Komadi garderobe od krzna ili detalji od krzna veoma su poželjni tokom hladnih zimskih dana. Odlični su za sve prilike, ali i veoma zahvalni za kombinovanje. A, kombinacija sa bijelim farmericama samo je jedna od privlačnih opcija.

Čizme preko koljena


Već par sezona veoma veliki hit, čizme preko koljena veoma su popularne, moderne, ali i jako udobne te su idealne za kombinovanje sa užim komadima garderobe. Bijele uske farmerice samo su jedan od njih.

Boja slonovače


Varijanta bijele, boja slonovače veoma je zahvalna za kombinovanje i za nijansu je tamnija od bijele. Odlično se slaže sa svim drugim bojama, a postupićete odlično ukoliko je kombinujete sa puder ružičastom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info