Dnevni horoskop za 02.01.2021.

0

Ovan


Danas dobro slušajte šta vam drugi govore. Skupićete vrijedna znanja i iskustva bez rizika od greške. Put do uspjeha nije uvijek najvidljiviji pa ćete morati pratiti suptilne znakove koje vam šalju planete. Imate snage i volje, nedostaje vam samo malo strpljenja.

Bik


Prijatelj bi mogao tražiti novac ili savjet – pomozite mu koliko možete. Popodnevni mir ometaće česti telefonski pozivi. Nije isključeno da dobijete goste kojima se uopšte niste nadali. Dan ćete provesti u prilično ugodnoj atmosferi, iako se baš nećete sasvim odmoriti.

Blizanci


Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu. Pripazite, vjerovatno ne primjećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

Rak


Danas je odličan dan za vas! Sve će se odvijati baš onako kako ste i zamislili. Vjerovatno će biti i bolje nego ste mogli zamisliti. Budite otvoreni i uživajte u ovako blagonaklonom danu. Ne postoji kvaka koja bi trebala sve pokvariti u najboljem trenutku. Uživajte!

Lav


Neko ko vam je u bliskoj prošlosti mnogo pomogao ponovo je u centru vaše pažnje. Uloge su ovog puta obrnute pa je prilika da se adekvatno revanširate. U dnu srca još uvijek čuvate jake uspomene, ali sjećanje na sve što je prošlo vam sada može samo naškoditi.

Djevica


Splet okolnosti vas dovodi na mjesto gdje vaša promišljena priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savjetom riješite veliku zbrku, ali niste sigurni da li treba da se umiješate. Više vjerujte u sebe, nema potrebe da toliko analizirate.

Vaga


Novčani problemi mogu uticati na vas više nego obično. Iako vam vjerovatno dobro ide, možda ste još uvijek nesigurni i razmišljate da li imate dovoljno sredstava na duge staze. Razmotrite situaciju objektivno. Vjerovatno ćete osjetiti olakšanje nakon toga. Želje i zahtjevi drugih osoba, koji se tiču vašeg vremena, mogu vam ići na živce više nego obično. Najbolji način da se riješite napetosti je da vježbate ili prošetate.

Škorpija


Danas žudite za samoćom više nego obično. Iako ste se možda obavezali da prisustvujete zabavi ili društvenom okupljanju, sada ta ideja može djelovati iritirajuće. Možda radije želite da se posvetite obavezama ili nekom projektu pa čak i da odete u dugu šetnju koja će vam pomoći da se opustite i razbistrite misli. Ovo drugo je odlična ideja. Slušalice u uši i šetajte!

Strijelac


Iako ste najčešće druželjubiva osoba koja se osjeća kao svoj na svome u društvu drugih ljudi, danas ćete možda željeti da budete vuk samotnjak. Možda nećete biti dobro raspoloženi ili ćete biti pod stresom zbog briga vezanih za posao. Vjerovatno vam je potreban odmor pa bi bilo mudro da danas malo usporite.

Jarac


Danas se nemojte prepuštati negativnim emocijama. Fokusirajte se na ono lijepo što je pred vama. Suptilni znakovi koje će vam ljudi slati biće vam od velike pomoći. Uživajte u svakom trenutku, jer se on više nikad neće ponoviti na ovaj način. Tako ćete pronaći ono dobro i zanimljivo i u situacijama koje vam baš nisu najdraže.

Vodolija


Obično imate tendenciju da uživate u samoći, ali danas se možete osjećati povučenije nego inače. Prijatelji će vas pozvati na druženje, ali vjerovatno nećete prihvatiti njihov poziv. Možda ćete se osjećati čak i malo uzrujano. Već odavno je jasno da fizička aktivnost pomaže u eliminisanju stresa, ali to vam nije danas potrebno. Opuštajuća kupka će biti pun pogodak.

Ribe


Danas možda postoji napetost u vazduhu bez vidljivog razloga. Članovi porodice su vjerovatno previše zaokupljeni problemima koje ne mogu definisati. Vaša prirodna sklonost može biti pokušaj da ih oraspoložite, ali to vjerovatno neće djelovati. Nemojte se iznervirati, ako oni ne reaguju. Ovo je odličan dan za uživanje u muzici ili filmu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info