Dnevni horoskop za 29.12.2020.

0

Ovan


Nemojte dopustiti produbljivanje porodičnih napetosti, jer će vam ukućani zamjeriti na izgovorenim riječima. U procjeni ljubavnih okolnosti previše ste brzopleti – nemojte činiti nešto što ne morate ili što možete odgoditi. Dobronamjerni savjet prijatelja pomoći će vam da bolje sagledate neke stvari.

Bik


Dan je pogodan za bavljenje kreativnim aktivnostima. Putem razgovora, telefonskog poziva ili slučajnog susreta sredićete poslovne ili emotivne sumnje i dileme. Mogla bi vas kontaktirati osoba koju niste dugo vidjeli pa ćete dogovoriti susret i dobro se ispričati.

Blizanci


Iako će dnevni raspored biti pretrpan obavezama i sastancima, većinu poslova rješavaćete bez problema. Krasiće vas snalažljivost i okretnost pa ćete postići željeno. Oslobodićete se sumnji vezanih za brak ili partnera. Odjednom će vam postati jasno šta zapravo želite. Više ćete se kretati u društvu poznatih i uticajnih pojedinaca.

Rak


Povoljan uticaj Mjeseca širi vam vidike i ističe interes za druženjem i poznanstvima. Moguće su pozitivne promjene vezane za dom i porodični život. Ljudi će htjeti biti u vašoj blizini, što će vam savršeno odgovarati, jer će vas puniti energijom i samopouzdanjem. Porašće vaš interes za kulturna dešavanja.

Lav


Nemojte skrivati slabosti i pred partnerom glumiti da ste raspoloženi kada je očigledno da to niste. Podijelite s njim ono što vas muči, ma koliko bili uvjereni da vas neće razumjeti. Mogli biste se iznenaditi kada shvatite koliko se trudi da vam ponudi dobar savjet. Zbog psihičkog umora odbićete poziv prijatelja za druženje.

Djevica


Uživaćete u sitnicama, a dobro raspoloženje prelaziće i na ukućane. Nailazićete na sitna, ali ugodna iznenađenja, a sretaćete i vama drage osobe koje dugo niste vidjeli. Večernje sate mogli biste provesti u druženju s prijateljima ili simpatijom.

Vaga


Moguće su rasprave s poslovnim partnerima i razilaženje u interesima. Zato budite tolerantniji, uvažite tuđe mišljenje i stavove. Ne gubite vrijeme na iznalaženje novih načina rješavanja problema dok niste riješili stare. Moguća je opomena zbog neplaćenih računa ili nedopuštenog minusa.

Škorpija


Energično ćete prionuti na rješavanje obaveza. Poboljšanje na različitim životnim područjima ispuniće vas samopouzdanjem i pomoći da se hrabro uhvatite u koštac s problemima. Znaćete pronaći rješenje, olakšavajući sebi i pri tome misleći na druge. Bićete omiljeni u okolini, cijenjeni i kao poslovni partner i kao kolega.

Strijelac


Najviše događaja očekuje vas na području finansija. Neki će naplatiti stari dug ili honorar ili na neki drugi način popraviti stanje na računu. Dan je pogodan za potpisivanje važnih ugovora, sređivanje papirologije i kontakte s direktorima i šefovima. Zanimaće vas zdrav način života pa ćete se prikloniti alternativnoj medicini.

Jarac


Nemojte ulaziti u nesuglasice koje se pojavljuju među vašim kolegama – pustite ih neka to sami riješe. Odlazak u kupovinu nije najbolji način za popravljanje raspoloženja – obuzdajte poriv za trošenjem. Budite promišljeni i oprezni ako poslujete s osobom suprotnog pola, jer bi vas u nečemu mogla iznevjeriti.

Vodolija


Radićete na poboljšanju životnog standarda, psihičke i fizičke kondicije. Zanimaće vas sve što omogućuje zdrav život pa ćete razmišljati o makrobiotici ili se baviti nekom vrstom duhovne tehnike. Potreba za uljepšavanjem biće razlog odlaska frizeru pa ćete okolinu iznenaditi novim, osvježenim izgledom.

Ribe


Uspješno ćete odraditi svaki posao pa će vas šefovi hvaliti. Osim posla, razmišljaćete o sadržajima koji vas opuštaju. Nećete propustiti omiljene sportske aktivnosti ili poziv za izlazak na zanimljivo odredište. Studenti će marljivo prionuti na učenje i imati sreće na ispitima. Moguć je poziv za proslavu ili nečiji rođendan.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info