Dnevni horoskop za 27.12.2020.

0

Ovan


Vaš idealizam biće neuništiv, a sposobnost oporavljanja od teškoća odlična. Međutim, u međuljudskim odnosima nećete se previše iskazati – biće dovoljna sitnica da budete izbačeni iz takta. Trebaće vam malo mira da biste razmislili o svemu što se u ljubavi dogodilo posljednjih dana. Važne odluke zahtijevaće duže razmišljanje.

Bik


Uzbuđenja vam neće nedostajati. Bićete puni energije i dobro raspoloženi. Ako niste već dugo vidjeli prijatelje, krajnji je trenutak da ih iznenadite pozivom na kafu. Godiće vam komplimenti i pažnja osobe koja vas želi osvojiti, čak i ako ne namjeravate imati ništa s njom.

Blizanci


Fizička privlačnost, koju osjećate prema nekome, mogla bi vam pomutiti razum. Budite uporni na čistim i jasnim odnosima, jer se može dogoditi da se upletete u vezu s nekim ko je zauzet. Pazite kome otvarate svoje srce, posebno ako vam instinkt govori da je nešto sumnjivo. Pripazite na zdravlje, posebno na grlo.

Rak


Ako niste bili iskreni prema partneru, šarm i umiljavanje neće vam mnogo koristiti. Ako je druga strana na vas ljuta, otvoreno porazgovarajte i smislite neko prihvatljivo objašnjenje za svoje ponašanje. Ne bježite od obaveza i odgovornosti. Zbog nevraćenog duga, moglo bi doći u pitanje vaše prijateljstvo.

Lav


Mjesečev položaj upućuje na neočekivane promjene, sukobe i napetost. Ukoliko trebate donijeti važnu odluku, bolje još malo razmislite. Ne oslanjajte se na usluge i savjete bliskih ljudi. Umjesto da vam pomognu, samo će vas još više zbuniti. Biće vam potrebno više mira, ali neprestana zvonjava telefona će vas ometati.

Djevica


Ako ste nezadovoljni ljubavnim životom, okolnosti vas podstiču na iskorake. Oni koji su u braku uživaće u razgovorima, preporođenim osjećanjima i mnogim zajedničkim aktivnostima. Nazovite rodbinu i osobe koje dugo niste čuli – iznenadiće vas novi događaji u njihovim životima. Posvetite više vremena i pažnje najmlađima.

Vaga


Očekuje vas povećan obim radnih aktivnosti u kući. Nešto ćete popravljati, a oni kreativniji promijeniće raspored namještaja. Vaši postupci ljutiće ukućane, jer ćete sve raditi na svoju ruku, nikog ne pitajući za mišljenje. Privatne dileme najbolje ćete riješiti ako poslušate intuiciju koja vas odlično služi.

Škorpija


Tokom jutra budite oprezni u saobraćaju, a u komuniciranju s ljudima nastojite zadržati prijateljski nastup, čak i ako vas neko iritira. Društveni život samcima će nadoknaditi osjećaj praznine i usamljenosti. Zato nemojte da vam umor ili obveze budu izgovor ako vas prijatelji pozovu na druženje.

Strijelac


Partner bi mogao pokazivati male znakove ljubomore i kontrolisati vaše kretanje. Pravite se da ništa ne primjećujete, jer će ga osjećaj nepovjerenja ubrzo napustiti. S novcem pažljivije raspolažite. Povedite računa o svojim troškovima i neplaćenim računima. Odvojite vremena za sređivanje kućnog budžeta.

Jarac


Mučiće vas nervoza i nemir. Pokušajte zaposliti mozak zabavnim sadržajima, rješavanjem ukrštenica, igranjem šaha ili jednostavno otiđite s prijateljima na kafu. Uticaj Mjeseca povećava vašu popularnost pa biste mogli provesti ugodno veče u društvu zabavnih ljudi.

Vodolija


Mogli biste osjećati otuđenost od vama bliskih ljudi. Trenuci samoće biće vam najdragocjeniji u čitavom danu pa bi se bližnji mogli ljutiti na vas, jer izbjegavate obaveze. Novu simpatiju ili partnera poštedite upoređivanja s bivšom ljubavi i ne spominjite svoje ljubavne prekide, jer ćete to učiniti na način koji se drugoj strani neće svidjeti.

Ribe


Raščistite ljubavne odnose i krenite ispočetka. Za neke će to značiti ulazak u novu vezu, a za druge prekid postojeće, što će vam donijeti olakšanje. Suzdržite se od neisplanirane kupovine, jer biste mogli kupiti nešto preskupo i ne posebno kvalitetno. Nemojte protraćiti slobodno vrijeme u ljenčarenju nego priuštite ugodu svom tijelu i duši.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info